reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja dzis właśnie odłożyłam fusy po kawie! 😁 Bo chyba ostatnio jak pisałam to nie mieliśmy Expressu i pisałam że nie pijamy kawy, no mąż teraz piję to będą i fusy 🙃 Szczerze to miałam odpuścić te peelingi bo jestem leniem, ale akurat opróżniałam, to stwierdziłam szkoda marnować no a cellu sam nie zniknie 😛

Eh, to szczotkowanie, też miałam być systematyczna.
Ja się dość ostatnio pilnuje. Szczota codziennie a dziś wjechała bańka chińska! Troche bolało ale podobno czyni cuda, zobaczymy 😁

reklama
Hej!
Ja dziś w końcu mam lekkie plamienia ze śluzem wiec w końcu ten okres się będzie rozkręcać. Z moich regularnych cykli 28-30 dni nagle się robią 32-33 niby nic ale mnie to denerwuje. W nocy nie mogłam spać bo jestem zła na tą niesprawiedliwość. I w dodatku chyba będę mieć antybiotyk itp wiec znów na badania immunologiczne nie pojedziemy. To dupy to wszystko.
Dziś wezmę wino i będę siedzieć w wannie, a potem na kanapie- tez z winem.

Hej!
Ja dziś w końcu mam lekkie plamienia ze śluzem wiec w końcu ten okres się będzie rozkręcać. Z moich regularnych cykli 28-30 dni nagle się robią 32-33 niby nic ale mnie to denerwuje. W nocy nie mogłam spać bo jestem zła na tą niesprawiedliwość. I w dodatku chyba będę mieć antybiotyk itp wiec znów na badania immunologiczne nie pojedziemy. To dupy to wszystko.
Dziś wezmę wino i będę siedzieć w wannie, a potem na kanapie- tez z winem.
Nie martw się. Mi się tez cykle od 28-29 dniowych rozwinęły do ponad 30dniowych, ale ostatnio wszystko wróciło do normy :)

Nie martw się. Mi się tez cykle od 28-29 dniowych rozwinęły do ponad 30dniowych, ale ostatnio wszystko wróciło do normy :)
Ja nawet nie wiem czy mam sile się martwić. Człowiek ma tyle problemów to jeszcze wiecznie pod górkę. Stary się trochę podłamał, ze nadal badań nie zrobimy..

Trzymam mocno kciuki, żeby kazda góra się wyrównała :)!
Dziękuje bardzo ❤️
Na razie się zastanawiam dlaczego mój organizm zamiast jak zwykle lunąć krwią w terminie to np. Tak jak dziś oprócz śladów na papierze służu z krwią nie ma nic i to było z 3h temu, potem wieczorem pewnie znów i dopiero na drugi dzień normalny okres. WTF 🤦‍♀️

Dziękuje bardzo ❤️
Na razie się zastanawiam dlaczego mój organizm zamiast jak zwykle lunąć krwią w terminie to np. Tak jak dziś oprócz śladów na papierze służu z krwią nie ma nic i to było z 3h temu, potem wieczorem pewnie znów i dopiero na drugi dzień normalny okres. WTF 🤦‍♀️
No czasem tak jest, że cos sie zmienia. Ja pol zycia zawsze mialam okres z samego rana, jak sie pionizowalam - jak zaczelam sie starać to orzychodzi jak chce. Chociaz w tym cyklu (przestalam sie starać) znow przyszedl jak za dawnych lat :p

reklama
Dziewczyny a podacie linki do jakichś przykladowych szczotek do szczotkowania na sucho?
Wracajac do peelingow z kawy to tez robilam i lubilam, ale pol lazienki jest potem do mycia wiec to mnie zniecheca :D ja mam takie rekawiczki do peelingowania, zakladam je na rece i sie myję jak zwykle a przy okazji peeling.

Do góry