reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Oj laski, ale sie ciesze, że zaraz wyjezdzam na weekend urodzinowy! Bedzie dużo jedzenia, drinow oraz seksu bez nastawienia na dziecko :D
ja jeszcze na swój urodzinowy wypad kajakowy czekam, ale już się jaram jak pochodnia 😂 Aktualnie mamy etap malowania pokoju córki i cały czas jesteśmy po łokcie w remoncie 😝 Wspaniałej zabawy Ci życzę! ❤️🍹🥳

Dzisiaj już widać 😊 cieszę się jak głupia 🙈 szkoda tylko że nie wiem czy tam jest pęcherzyk

Załączniki

• 1651779170580.jpg
    1651779170580.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 89
Ostatnio któraś z was ( chyba @Ceonis ) polecała peelingi z kawy - dzis zrobiłam 🙈🥰taka fajna gładka pupa 🙈🥰 będę robić! Tylko pytanie - jak często można?
Ja dzis właśnie odłożyłam fusy po kawie! 😁 Bo chyba ostatnio jak pisałam to nie mieliśmy Expressu i pisałam że nie pijamy kawy, no mąż teraz piję to będą i fusy 🙃 Szczerze to miałam odpuścić te peelingi bo jestem leniem, ale akurat opróżniałam, to stwierdziłam szkoda marnować no a cellu sam nie zniknie 😛
A ja myślałam że mogę szorować co 2 dni 🤣🤣🤣 no nic, spodobało mi się. Wogole ostatnio ćwiczę systematycznie, szczotkuje na sucho codziennie i teraz wjedzie jeszcze taki kawowy peeling i mam nadzieję do lata się ogarnę.
Dzis mam nawet lekkie zakwasy 🤣
Eh, to szczotkowanie, też miałam być systematyczna.

🙄 Za to dziś byłam na indywidualnej rehabilitacji-ćwiczeniach na moje plecy. Po nich wyszłam z rękami jak spaghetti 😂 Więc mimo że takie delikatne i dla kręgosłupa, to dała mi babka w kość i na pewno całe ciałko będzie pracować, więc się cieszę 🤗
ja kiedyś dodawałam jeszcze cukier do fusów ewentualnie jakiś olejek 😉 najlepsza jest później kabina do spłukania 😜
O matko! Nie pomyślałam o kabinie! 😐 Żeby to to się nie zapchało... 🙄 A ile tego olejku?
No właśnie wbrew pozorom to może być mon problem. Podstawowa przemiana materii wyliczona na ponad 1500 ... kurcze ... serio muszę jesc więcej (I mądrzej)
Ja też mam 1550, ale kompletnie nie umiem liczyć 🙄 I ja wiem gdzie jest problem, praca w nocy, stres i żarcie w pracy po nocy głównie z powodu stresu 😛 Błędne koło...
Dziewczyny ta apka do wrzucania testów owu jest płatna?
Jest bezpłatna, ale jak ostatnio chciałam zrobić update, to mi jej nie znajdywało! Kiedyś któraś też o tym tu pisała i też mi się nie chciało wierzyć... Nie wiem co się stało.

Ja dzis właśnie odłożyłam fusy po kawie! 😁 Bo chyba ostatnio jak pisałam to nie mieliśmy Expressu i pisałam że nie pijamy kawy, no mąż teraz piję to będą i fusy 🙃 Szczerze to miałam odpuścić te peelingi bo jestem leniem, ale akurat opróżniałam, to stwierdziłam szkoda marnować no a cellu sam nie zniknie 😛

Eh, to szczotkowanie, też miałam być systematyczna.

🙄 Za to dziś byłam na indywidualnej rehabilitacji-ćwiczeniach na moje plecy. Po nich wyszłam z rękami jak spaghetti 😂 Więc mimo że takie delikatne i dla kręgosłupa, to dała mi babka w kość i na pewno całe ciałko będzie pracować, więc się cieszę 🤗

O matko! Nie pomyślałam o kabinie! 😐 Żeby to to się nie zapchało... 🙄 A ile tego olejku?

Ja też mam 1550, ale kompletnie nie umiem liczyć 🙄 I ja wiem gdzie jest problem, praca w nocy, stres i żarcie w pracy po nocy głównie z powodu stresu 😛 Błędne koło...

Jest bezpłatna, ale jak ostatnio chciałam zrobić update, to mi jej nie znajdywało! Kiedyś któraś też o tym tu pisała i też mi się nie chciało wierzyć... Nie wiem co się stało.
tego olejku to dodawałam kilka kropli. A tak zazwyczaj mieszalam Żel + fusy + cukier. Ale z tym cukrem to często bym nie robila żeby nie podrażnić za bardzo skory. Też te peelingi pomagają podobno na wrastające włoski po goleniu.

Cześć dziewczyny 😉 trochę mnie nie było bo przeżywałam chwilowe załamanie psychiczne... Streszczając, w marcu pęcherzyk nie pękł, w kwietniu wgl nic nie urósło, cykl 40 dni, myślałam że dostanę szału.... Porobione mnóstwo badań i wyszło tylko (albo aż) Hashimoto. Biorę aktualnie euthyrox. Na szczęście ten cykl udany, pęcherzyk był i pękł, także zobaczymy co będzie 😉 pozdrowienia dla wszystkich staraczek😊

reklama
Do góry