reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja polecam wlasnie policzyć kalorie kilka dni. Od razu widać gdzie sie przegina
Korzystałam z apki przez 2 miesiące naprawdę skrupulatnie i serio miałam problem zeby dojadac te kalorie 🤷🏽‍♀️
A ja jednak nie miałam owu wtedy kiedy skoczyła temperatura, a wyniki wyszły takie że nie da się z nich za wiele wyczytać więc jutro powtórka 😅 przynajmniej więcej czasu na seks
Jakie wyniki? Poka

Korzystałam z apki przez 2 miesiące naprawdę skrupulatnie i serio miałam problem zeby dojadac te kalorie 🤷🏽‍♀️

Jakie wyniki? Poka
nic ciekawego w sumie😅😂
Progesteron bawi bo nie mieści się w żadnych widełkach

Załączniki

• 5678a52d-bab9-4d5b-8676-fd4e719b1d3c.jpg
    5678a52d-bab9-4d5b-8676-fd4e719b1d3c.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 126
Ja czekam na okres i to zaczynam 12 cs... Ostatni z którym wiążę jakieś nadzeje (bo owu w okolicach moich urodzin) i potem odpuszczam starania na wakacje (tzn. będziemy się dalej bzykać bez opamiętania i zabezpieczeń, ale bez całej tej otoczki). Robię sobie prawdziwe wakacje...
Trzymam kciuki. Ja chyba tez powinnam. Co oznacza ze seks będzie raz na dwa tygodnie a ja nie będę mieć o to spiny…

reklama
Do góry