Długo trwa badanie ? A ból do wytrzymania ?Ja niedawno miałam sono hsg, jak coś to pytaj
reklama
L
Ladycarooo
Gość
Moje trwało z 5 minut całość, ból jak na miesiączkę. Ogólnie dla mnie to badanie bardzo na lajcie, ale wiem, ze są dziewczyny, które gorzej zniosły. Jajowody u mnie ywszły całkowicie drożne.Długo trwa badanie ? A ból do wytrzymania ?
I to jest tą pianką czy kontrastem miałaś ?Moje trwało z 5 minut całość, ból jak na miesiączkę. Ogólnie dla mnie to badanie bardzo na lajcie, ale wiem, ze są dziewczyny, które gorzej zniosły. Jajowody u mnie ywszły całkowicie drożne.
Jula19
Fanka BB :)
jak przebiega to mniej więcej sobie przeczytałam w teorii. Miałaś ten zabieg?Hej. Masz na myśli jak przebiega czy jego skuteczność? Bo ja szczerze mówiąc dopiero na forum dowiedziałam się o jakimkolwiek "przepychaniu" ;-)
Byłam ciekawa bardziej tego czy jest bolesny itd. Mi mówił lekarz że bez znieczulenia i mam teraz lek przed nim. Zdaję sobie sprawę że nie pewno nie będzie przyjemnie zresztą jak większość badań ginekologicznych.
Jula19
mi powiedział gin ze jeśli chodzi o niepłodnośc i jakiekolwiek kroki to bez tych badań ani rusz. Co do partnera to chyba tylko w przypadku gdy okaże sie ze coś z wymazów wyjdzie. Ja mam już wyniki i czysto.Słyszałam, że partner też musi zrobić? Czytałam też , że za zrosty jajowodów może być odpowiedzialna chlamydia właśnie.
Jula19
ja bylam w LidluA czy Wy byłyście już w Biedronce?
Jula19
to szybko bo później mogą byc brakiJeszcze nie, ale mam zamiar!
reklama
L
Ladycarooo
Gość
kontrastemI to jest tą pianką czy kontrastem miałaś ?
Podziel się: