L
Ladycarooo
Gość
No co tam?Hej mam małe pytanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co tam?Hej mam małe pytanie
Nie przynajmniej ja tak nie potrafię. Jak uprawiasz seks bez zabezpieczenia to zawsze będziesz mieć z tylu głowy „a może jednak” chyba ze wiesz, ze nic z tego i tak nie wyjdzie z innych powodów. Mnie polip ani teraz badania krwi nie powstrzymały, żeby myśleć ze zdarzył się medyczny cudStaramy się z partnerką tak że 4 lata ja mam. 22 on 26 badania mam dobre on nasienia nie najgorsze ale jest co poprawiać . Chcieliśmy zwolnić obroty i to tak dosyć sporo więc w tamtym ms współżycie w prezerwatychwach itp oczyś cilam głowę tak bardzo że nadal jestem w szoku ile rzeczy można sobie wmówić .nawet jednego testu nie zrobiłam a to jest naprawdę spory sukces. Czy da się tak oczyścić głowę ale jednak starac ?
Ja podejrzewam, że nawet jakbym nie uprawiala seksu to i tak bym miala nadziejeNie przynajmniej ja tak nie potrafię. Jak uprawiasz seks bez zabezpieczenia to zawsze będziesz mieć z tylu głowy „a może jednak” chyba ze wiesz, ze nic z tego i tak nie wyjdzie z innych powodów. Mnie polip ani teraz badania krwi nie powstrzymały, żeby myśleć ze zdarzył się medyczny cud
Pamietaj, ze zawsze mogłaś przenieść plemniki na papierze więc nie dziwie się, ze miałabyś nadziejeJa podejrzewam, że nawet jakbym nie uprawiala seksu to i tak bym miala nadzieje
Trzymam kciuki za wizyte, koniecznie daj znać no i daj znać jak testWitam Was Kochane w środę! Jak nastroje ? Kto jest ja etapie seksow a kto się zbliża do testowania ? Ja mam dziś wizytę u Paśnika bolą mnie jajniki i w ogóle wszystko
Niby wiem, ze z takim wynikiem homocysteina to nie ma szans, ze się uda ale z racji, ze jedziemy na majówkę to chyba w sobotę z rana zrobię test żeby mieć spokojniejszą głowę i żeby stary się nie stresował i będę mogła pic spokojnie drineczki
Staramy się z partnerką tak że 4 lata ja mam. 22 on 26 badania mam dobre on nasienia nie najgorsze ale jest co poprawiać . Chcieliśmy zwolnić obroty i to tak dosyć sporo więc w tamtym ms współżycie w prezerwatychwach itp oczyś cilam głowę tak bardzo że nadal jestem w szoku ile rzeczy można sobie wmówić .nawet jednego testu nie zrobiłam a to jest naprawdę spory sukces. Czy da się tak oczyścić głowę ale jednak starac ?
Nie ale robilam peeling i 3 razy mylam rece mydel antybakteryjnym to myslisz, że jeszcze mogę być w ciąży?Pamietaj, ze zawsze mogłaś przenieść plemniki na papierze więc nie dziwie się, ze miałabyś nadzieje
Ja bym już leciała po test. Może niedokładnie umyłaś ręce ? Jeden żołnierzyk mogl gdzieś się po paznokciem chowaćNie ale robilam peeling i 3 razy mylam rece mydel antybakteryjnym to myslisz, że jeszcze mogę być w ciąży?