Od kiedy zaczynasz testować ?Dzień dobry dziewczynki!
Do mnie właśnie przyszedł kurier
reklama
Sarenka1993
Fanka BB :)
oj ja to za 3 tygodnie dopiero bo jestem dzisiaj w 4dc lubię mieć zapas, to samo tyczy się papieru toaletowegoOd kiedy zaczynasz testować ?
Teraz się zorientowałam że powinnam też kupić testy owu bo u mnie jest trochę loteria, poza śluzem objawów brak.
Macie jakieś konkretne do polecenia? Najlepiej do kupienia stacjonarnie
Madlein
O kurcze ja ostatnio kupiłam cztery pinki super czule płytkowe i aż trzy były blado pozytywne mimo, że ciąży nie było (sprawdzałam betę we krwi).Dzień dobry dziewczynki!
Erinti7
Strumieniowe pinki są takie śliczne, że ciężko się oprzeć pokusie sikania na nie. Ja mam jeszcze 3 kupione na cyk z lutego l i obiecałam sobie, że nie będę ich robić bez wyraźnego spóźnienia miesiączki.Dzień dobry dziewczynki!
Generalnie szansę na te wszystkie moje postanowienia trzymania się w ryzach i bronienia się przed obsesją zachodzenia w ciąże szyły mi ostatnio dobrze. Zdarzało się kilka dni bez myślenia o ciąży/dziecku, albo nawet jak myśl się pojawiała to tylko przelotem. No ale zawsze coś musi wyjść nie tak, i czuję że przede mną kolejny ciężki okres. Para najbliższych znajomych powiedziała nam w weekend, że zaczynają się starać o dziecko. I ja, i stary poczuliśmy taki strach, że oni zaciążą a my nie. Albo: oni od razu, a my nie i będzie nam przykro. Oczywiście nie ma nic gorszego niż starania o dziecko na wyścigi, dlatego bardzo staramy się panować nad myślami....ALE..... znowu częściej myśli schodzą na wiadomy temat, dziś mi się śnił pozytywny test ciążowy. Znowu trzeba opanować głowę i na siłę odciągać myśli.
Moonstone
Moderator
Znamy te uczucia :*Strumieniowe pinki są takie śliczne, że ciężko się oprzeć pokusie sikania na nie. Ja mam jeszcze 3 kupione na cyk z lutego l i obiecałam sobie, że nie będę ich robić bez wyraźnego spóźnienia miesiączki.
Generalnie szansę na te wszystkie moje postanowienia trzymania się w ryzach i bronienia się przed obsesją zachodzenia w ciąże szyły mi ostatnio dobrze. Zdarzało się kilka dni bez myślenia o ciąży/dziecku, albo nawet jak myśl się pojawiała to tylko przelotem. No ale zawsze coś musi wyjść nie tak, i czuję że przede mną kolejny ciężki okres. Para najbliższych znajomych powiedziała nam w weekend, że zaczynają się starać o dziecko. I ja, i stary poczuliśmy taki strach, że oni zaciążą a my nie. Albo: oni od razu, a my nie i będzie nam przykro. Oczywiście nie ma nic gorszego niż starania o dziecko na wyścigi, dlatego bardzo staramy się panować nad myślami....ALE..... znowu częściej myśli schodzą na wiadomy temat, dziś mi się śnił pozytywny test ciążowy. Znowu trzeba opanować głowę i na siłę odciągać myśli.
Moonstone
Moderator
Ja mam z domowego laboratoriumoj ja to za 3 tygodnie dopiero bo jestem dzisiaj w 4dc lubię mieć zapas, to samo tyczy się papieru toaletowego
Teraz się zorientowałam że powinnam też kupić testy owu bo u mnie jest trochę loteria, poza śluzem objawów brak.
Macie jakieś konkretne do polecenia? Najlepiej do kupienia stacjonarnie
Moonstone
Moderator
Bo płytkowe są beznadziejne. Zapraszam do wątku o wiarygodnych testachO kurcze ja ostatnio kupiłam cztery pinki super czule płytkowe i aż trzy były blado pozytywne mimo, że ciąży nie było (sprawdzałam betę we krwi).
Madlein
Podlinkujesz?Bo płytkowe są beznadziejne. Zapraszam do wątku o wiarygodnych testach
Moonstone
Moderator
reklama
Jula19
ja ostatnio wrzucałam tutaj testy owu z horien medical czy coś takiego. Wcześniej używałam z dl. I te zakupiłam bo dl w rossmanie mega drogo wychodziło Ok. 20 zł za 5 testów. A z tych jestem o tyle zadowolona ze fajnie wybarwia się pik. I podczas gdy ten paseczek się wybarwia to ta kreska testowa się pojawia od razu I wtedy wiem że będzie ciemniejsza. Tak przynajmniej u mnie to wygląda.Podlinkujesz?
Też muszę zamówić je bo w tym cyklu chyba z 25 testów zużyłam w oczekiwaniu na owu.
Ale tak jej nie chciałam przegapić że w efekcie seksu w te dni nie było. No ale samo życie.
Podziel się: