reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

to zależy. Generalnie część endo mówi, że bez różnicy. Ale ja na przykład leczę się u takich, których nie interesuje wynik hormonów tarczycowych w innym dniu cyklu niz 2-3.
Więc skoro dla reszty bez różnicy to robię zawsze 2-3
To może faktycznie lepiej poczekać do 2-3 dc ?

reklama
Witajcie w poniedziałek. Czy to tylko ja dzisiaj jestem taka niedodzialana czy coś wisi w pogodzie...skisne w tej pracy do 15.30... 🤔

Hej dziewczyny 🙂 można dołączyć? Czytałam dość sporo na forach ale jakoś nigdy nie pisałam.

Staramy się ponad rok już i nici. Cykle mam nieregularne w sumie.

Teraz 20 dzień cyklu, owulacja prawdopodobnie była 15 dnia cyklu ale do końca nie jestem pewna.. więc teraz czekamy 🙂

Mam pytanie.. czy wy też macie bolesne owulacje? Ale to tak że nie da się ruszyć prawie bo co ruch to mocniejszy ból..
No ja też mam dość bolesne owu czuje jakby mi ktoś podbrzusze skopał to chyba reakcja otrzewnej na płyn który uwalnia się z pęcherzyka. Czasem nawet dwa dni się mi utrzymuje ten ból

reklama
Do góry