reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
generalnie nie jestem lekarzem i nie odważę się zalecić Ci brania leków bez konsultacji z lekarzem, ale ja bym brała 😂
dodam tylko, że acard jest bez recepty. No więc raczej nie zaszkodzi 🙂 też mam za sobą stratę. Ale wtedy nic nie badałam. A potem wyszły i te mutacje i IO i podwyższona glukoza. Mam wielką nadzieję, że to było przyczyną mojej straty. Ale czas pokaże.

to ze ciągle coś sie pojawia. Chyba odpuszczę sobie już ten cykl i wysepie jakos wizytę u gina...
wiesz jak człowiek zaczyna się badać to zaczynają wychodzić nieprawidłowości. Wiadomo, że najzdrowszym się jest jak się nic nie sprawdza 😉
Te mutacje to naprawdę nic złego i daje sobie rękę uciąć, że 99% dziewczyn tutaj je ma. Pomyśl sobie o tych wynikach jak o szansie na powodzenie w kolejnej ciąży. Wiesz już więcej, możesz więcej zrobić

wiesz jak człowiek zaczyna się badać to zaczynają wychodzić nieprawidłowości. Wiadomo, że najzdrowszym się jest jak się nic nie sprawdza 😉
Te mutacje to naprawdę nic złego i daje sobie rękę uciąć, że 99% dziewczyn tutaj je ma. Pomyśl sobie o tych wynikach jak o szansie na powodzenie w kolejnej ciąży. Wiesz już więcej, możesz więcej zrobić
Polać jej, bo dobrze gada

Może i tak...muszę to przetrawić.

reklama
Do góry