reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dziękuję Wam dziewczyny ❤️
Właśnie przyszedł ordynator na wizytację i powiedział, że u mnie to było poronienie biochemiczne i że nie ma mnie co trzymać i wychodze dzisiaj do domu 😀cieszy mnie to, bo spać tu nie można, ohydne mają żarcie i poza tym mam ochote leżeć cały dzień w moim łóżku i przytulać się do starego.
Tak w ogole dobrze mi jest z Wami, na wątku dla mamusiek się praktycznie nie udzielałam, bo jakoś nie czułam tego Flow co tutaj xD
Z tego wszystkiego to dobrze, że to skończyło się tak szybko, a nie musiałaś się babrać kilka miesięcy. Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. Trzymaj się ciepło i powtórzę się: jak coś to jsteśmy tu dla Ciebie <3

reklama
Cześć dziewczyny
Wynik z wczorajszej bety to 8, czekają jeszcze na dzisiejsza. Ogólnie narazie zostaje w szpitalu, czekają aż beta spadnie do 0. Podobno raczej poronienie, bo przy pozamacicznej beta by rosła, ale niczego nie mogą wykluczyć

Właśnie przyszedł ordynator na wizytację i powiedział, że u mnie to było poronienie biochemiczne i że nie ma mnie co trzymać i wychodze dzisiaj do domu 😀cieszy mnie to, bo spać tu nie można, ohydne mają żarcie i poza tym mam ochote leżeć cały dzień w moim łóżku i przytulać się do starego.
Tak w ogole dobrze mi jest z Wami, na wątku dla mamusiek się praktycznie nie udzielałam, bo jakoś nie czułam tego Flow co tutaj xD
Czyli znowu... szczęście w nieszczęściu ze to "tylko" biochem... mas wynik bety ? Ważne jest żeby spadła do zera. Przykro mi bardzo 🥺

W domu najlepiej ❤️
Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało.
Ja trafiłam na to forum w trakcie ronienia w szpitalu, myślę, że wsparcie, jakie tu otrzymałam bardzo mi pomogło w sklejaniu życia, które rozpadło mi się na kawałki.
Gdybyś czegokolwiek potrzebowała to pisz 😘

A TSH robiłaś?
Robiłam tylko to co dostałam na skierowaniu a tam nie bylo tsh, tylko aTpo, aTg i aTSHR. Ale nie jest powiedziane, ze zaraz czegoś nie dorzuci do tego pakietu 🙈
o mamo... 🤔 teraz trzeba to uporządkować. U mnie bromocorn poradzil sobie z PRL.
Brałam bromergon i bromocorn jakiś czas, ale wyniki się unormowały i odstawiłam. Nie da się tego ogarnąć jakoś raz na zawsze? 🙄

Ooo kuuurcze! Czy NIKT przez ten cały czas nie zlecił pełnego pakietu tarczycowego? :O Masz jakieś niepokojące objawy "tarczycowe"? BO wyniki nieźle rozszalałe to powinnaś coś odczuwać
Ostatnio przy hsg w listopadzie miałam przy okazji robiony pakiet tarczycowy i wszystko było w normie 🤷🏻‍♀️ Z objawów mam zadyszki, kołatanie serca, uczucie niepokoju i nie mogę schudnąć - ale tak szczerze podchodząc do tematu to średnio się o to staram 🙈 wiec zrzucam wszystko na brak kondycji i lenistwo 😅

Dziękuję!
Dla mnie stety, bałam się tej cp, dlatego wolałam, żeby to było poronienie. To jest jakaś masakra, tyle się człowiek stara o tą ciążę, a jak się w końcu udaje to jej nie donosi. 🥺 No nic, trzeba będzie starać się dalej, mam nadzieję, że będę mogła w najbliższym czasie. Nie wiem teraz jak będzie wyglądał mój cykl, kiedy dostanę normalny okres, czy w ogóle będę miała owulacje czy znowu trzeba będzie to stymulować... Ciężkie to wszystko, myślalam, że na święta zostanę matka, a jednak nie. Psychicznie jest mi strasznie ciężko to przeboleć, dobrze, że Wy jesteście ❤️
Kochana tak mi przykro😢😢 a jak z oczyszczeniem się macicy mówili ci coś? Każda ciąża po długich staraniach i po stratach właśnie taka lękowa jest strasznie 😢😢 pamiętam że do samego końca swojej ciąży nie pozwalałam sobie na zbytnią radość bo ta okrutna głową ciągle podpowiada straszne scenariusze 😵😵

Odpoczywaj tak długo jak będzie Ci to potrzebne ❤️ Tak jak mówi @Zazuu czas leczy rany, to wyświechtane hasło ale prawdziwe, nigdy się tego nie zapomni ale z czasem serce będzie bolało coraz mniej… ściskam mocno!

Kochana tak mi przykro😢😢 a jak z oczyszczeniem się macicy mówili ci coś? Każda ciąża po długich staraniach i po stratach właśnie taka lękowa jest strasznie 😢😢 pamiętam że do samego końca swojej ciąży nie pozwalałam sobie na zbytnią radość bo ta okrutna głową ciągle podpowiada straszne scenariusze 😵😵
No chyba sama się oczyszcza, bo dzisiaj lekarz strwiedzil, że u mnie typowe biochemiczne poronienie i dzisiaj mnie wypiszą. Na szczęście

reklama
Do góry