reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Kochana jesteś. Dziekuje za pocieszenie, ale wydaje mi się, że to koniec. Mam tylko nadzieję, że nie będę musiała długo czekać ze staraniami...
Dziękuję!
Dla mnie stety, bałam się tej cp, dlatego wolałam, żeby to było poronienie. To jest jakaś masakra, tyle się człowiek stara o tą ciążę, a jak się w końcu udaje to jej nie donosi. 🥺 No nic, trzeba będzie starać się dalej, mam nadzieję, że będę mogła w najbliższym czasie. Nie wiem teraz jak będzie wyglądał mój cykl, kiedy dostanę normalny okres, czy w ogóle będę miała owulacje czy znowu trzeba będzie to stymulować... Ciężkie to wszystko, myślalam, że na święta zostanę matka, a jednak nie. Psychicznie jest mi strasznie ciężko to przeboleć, dobrze, że Wy jesteście ❤️
Tulam Cię najmocniej jak porafię ❤️

Cześć dziewczyny
Wynik z wczorajszej bety to 8, czekają jeszcze na dzisiejsza. Ogólnie narazie zostaje w szpitalu, czekają aż beta spadnie do 0. Podobno raczej poronienie, bo przy pozamacicznej beta by rosła, ale niczego nie mogą wykluczyć
ogromnie mi przykro! 😭 Pamiętaj, że zawsze możesz na Nas liczyć! Życie bywa naprawdę niesprawiedliwe... 😕

Dziołchy kto testuje w najbliższym czasie? Kto w jakim momencie cyklu? Trzymam kciuki za wszystkie! Mam słaba hemoglobine to wreszcie będę mogła się leczyć winem 😂 brakowało mi go.
Ja właśnie czekam na wyniki bety
😬 drugi raz w tym cyklu, bo okazało się że najprawdopodobniej owu mnie oszukała i była 5 dni później...

Dziołchy kto testuje w najbliższym czasie? Kto w jakim momencie cyklu? Trzymam kciuki za wszystkie! Mam słaba hemoglobine to wreszcie będę mogła się leczyć winem 😂 brakowało mi go.
ja myślałam, że uda mi się zatestować na koniec kwietnia, ale, że test owu dopiero wczoraj pozytywny i przyjmując, że owulacja dziś, to najszybciej 10dpo czyli 1.05 😝

Robiłam tylko to co dostałam na skierowaniu a tam nie bylo tsh, tylko aTpo, aTg i aTSHR. Ale nie jest powiedziane, ze zaraz czegoś nie dorzuci do tego pakietu 🙈

Brałam bromergon i bromocorn jakiś czas, ale wyniki się unormowały i odstawiłam. Nie da się tego ogarnąć jakoś raz na zawsze? 🙄

Ostatnio przy hsg w listopadzie miałam przy okazji robiony pakiet tarczycowy i wszystko było w normie 🤷🏻‍♀️ Z objawów mam zadyszki, kołatanie serca, uczucie niepokoju i nie mogę schudnąć - ale tak szczerze podchodząc do tematu to średnio się o to staram 🙈 wiec zrzucam wszystko na brak kondycji i lenistwo 😅
co do PRL ja bralam prawie 4 miesiące pół tabletki na dzień. Teraz mam na poziomie 13 i na miesiąc odstawiam. Mam po miesiącu sprawdzic jaki będzie wynik. A czy da się tak raz na jakis czas to ogarnąć to nie mam pojęcia. Pewnie zależy jaka jest przyczyna.

reklama
Do góry