reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A miewasz czasem takie wyniki? Bo wychodzi na to że możesz wchodzić w nadczynność, ale zależy jakie są pozostałe hormony tarczyc.
Bardziej myślę że to za duża dawka leku, bo ostatnio mi podwyższała (mimo iż miałam w okolicy 1) i teraz poszło w drugą stronę. Jak dotąd wszystkie odchyły wynikały z nieodpowiedniej dawki leku

Nie powinno się, może wywołać mikroskurcze macicy i doprowadzić do poronienia na wczesnym etapie.
o kurczę, to jutro już nie wezmę! Co prawda nie czuję żadnych skurczy, ale w zasadzie od owulacji kłuje mnie prawy jajnik 🙄 miałam duże nadzieje co do tego cyklu a teraz już sama nie wiem… jestem w 19 dniu cyklu, tydzień po owu i co chwilę myślę o testowaniu ale to najwcześniej w święta 🥺

reklama
o kurczę, to jutro już nie wezmę! Co prawda nie czuję żadnych skurczy, ale w zasadzie od owulacji kłuje mnie prawy jajnik 🙄 miałam duże nadzieje co do tego cyklu a teraz już sama nie wiem… jestem w 19 dniu cyklu, tydzień po owu i co chwilę myślę o testowaniu ale to najwcześniej w święta 🥺
Bez paniki ;) po prostu bezpieczniej jest stosować go do owu, that’s all.

Do góry