reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Badania jak najbardziej w porządku.

A dla mnie szynszyle 😍

Piękności 😍😍

Bardzo dobrze że bierzesz już acard.

Może coś być na rzeczy z tym progiem. A masz jakieś problemy, tarczycą? Warto by zbadać jeszcze raz tsh wraz z ft3 i ft4.

Na co olej sezamowy? I od kiedy powinno się brać olej z wiesiołka? Tyle razy o tym czytałam, ale do tej pory nie rozważałam jego brania :)
Olej sezamowy podobno bardzo dobrze walczy ze stresem oksydacyjnym komórek, w związku z czym pęcherzyki zyskują na jakości. Natomiast olej z wiesiołka ogólnie dobrze robi na gospodarkę hormonalną i na śluz. Pierwszy olej można brać cały cykl, a drugi lepiej tylko do owu, bo może wywoływać mikroskurcze, co z kolei może utrudniać zagnieżdżenie zarodka

Tak jest.
Jak się czujesz?
Dziękuję ze pytasz. Fizycznie jest ok. Jutro mam wizytę kontrolna w szpitalu na pomiar bety I usg ale myślę że ładnie spada bo już nie bolą mnie wogole piersi, apetyt wrocił, w sobotę wyleciały ze mnie jakieś dziwne rzeczy, obstawiam resztki wiec czekam na okres ( choc myslalam ze to w sobotę to już okres się zaczał ale nie)
A psychicznie wciąż kiepsko, potrzebuje czasu a jeśli z czasem nie będzie lepiej to skusze się na terapię... 🤷🏽‍♀️

Dziękuję ze pytasz. Fizycznie jest ok. Jutro mam wizytę kontrolna w szpitalu na pomiar bety I usg ale myślę że ładnie spada bo już nie bolą mnie wogole piersi, apetyt wrocił, w sobotę wyleciały ze mnie jakieś dziwne rzeczy, obstawiam resztki wiec czekam na okres ( choc myslalam ze to w sobotę to już okres się zaczał ale nie)
A psychicznie wciąż kiepsko, potrzebuje czasu a jeśli z czasem nie będzie lepiej to skusze się na terapię... 🤷🏽‍♀️
Tulę :*

Oczywiście, skorzystaj z terapii jeśli tylko czujesz, ze mogłaby Ci pomóc. Ja tez jestem tak rozwalona psychicznie, ze szok, jeszcze dzisiaj mój dobry kolega śmiertelnie potrącił człowieka 30 metrów ode mnie, nie wiem czy ta karta się kiedyś dla nas odwróci??? 😩

Wypadek, jeden wycofywał i mial ograniczone pole widzenia a drugi szedł z nosem w kartkach i sie nie rozglądał, wszedł prosto pod koła auta. Dramat, smierć młodego chłopaka na miejscu. Nie umiem sie odnaleźć w takich sytuacjach 😔
Okropne... 😔 przykro mi ze musiałaś na to patrzeć... spróbuj jakoś zasnąć i nie myśleć 😘

Też przytulam. Z czasem na pewno będzie lepiej, ale terapię i tak polecam. Chodząc na nią zrozumiałam, że czas sprawia, że przestajesz myśleć o złych rzeczach, a terapia sprawia, że przestajesz je czuć, a to zasadnicza różnica.

reklama
Dziewczyny ostatnio mnie naszła taka myśl dużo czytałam o borowinie na niepłodność ? Czy może ktoś korzystał ? Warto wybrać się na zabieg do Krynicy ? Czy odpuścić temat ?🙋🏼‍♀️🤷‍♀️
Swego czasu kupowałam gotowe plastry i kładłam na odcinek lędźwiowy i podbrzusze, ale efektu nie było raczej nic się po nich sutmrat u mnie nie zmieniło

Do góry