Co tu zrobić to nie wiem Mojemu staremu się łatwo powie a idźmy na iui lub in vitro Robiłaś jakieś badania ?Moim zdaniem tak, ale ja nie jestem najlepszym przykładem do porównań przez to że u nas ciężko o regularność. Próby podejmowane od powiedzmy maja… w czerwcu i w pazdzierniku przerwa w styczniu biochem, dwa cykle przerwy i ten też mocno do d. Piszę to, bo chcę ci powiedzieć, że doskonale rozumiem jak trudno o cierpliwość
reklama
Moonstone
Moderator
Wydaje mi się, że na jedno i drugie macie czas. Jak patrzę na skuteczność iui to już w ogole bym zostawiła na potem.Co tu zrobić to nie wiem Mojemu staremu się łatwo powie a idźmy na iui lub in vitro Robiłaś jakieś badania ?
Przymierzam się. Jak to mówią: walczą we mnie dwa wilki. Jeden mówi: że przy takiej regularności jak nasza to i tak nie ma większego sensu, drugi przeciwnie, żebym wzięła się w garść. W tym miesiącu idziemy do poradni niepłodności , przeszliśmy kwalifikacje.
Zobaczymy…
A jeszcze powiedz: ile macie lat?
My właśnie poszliśmy do kliniki niepłodności ale słyszymy ze młoda jestem, owulacja jest jest Ok Ja mam 23 narzeczony 27Wydaje mi się, że na jedno i drugie macie czas. Jak patrzę na skuteczność iui to już w ogole bym zostawiła na potem.
Przymierzam się. Jak to mówią: walczą we mnie dwa wilki. Jeden mówi: że przy takiej regularności jak nasza to i tak nie ma większego sensu, drugi przeciwnie, żebym wzięła się w garść. W tym miesiącu idziemy do poradni niepłodności , przeszliśmy kwalifikacje.
Zobaczymy…
A jeszcze powiedz: ile macie lat?
Moonstone
Moderator
My 32 i 35, wiec u nas jest jeszcze spina pod tytułem, ile można odwlekać i czy nie będzie za późno za chwilę. No dobrze, u mnie nie u nasMy właśnie poszliśmy do kliniki niepłodności ale słyszymy ze młoda jestem, owulacja jest jest Ok Ja mam 23 narzeczony 27
Będzie dobrze napewno pojawia się wreszcie upragnione 2 kreski u wasMy 32 i 35, wiec u nas jest jeszcze spina pod tytułem, ile można odwlekać i czy nie będzie za późno za chwilę. No dobrze, u mnie nie u nas
Moonstone
Moderator
Byle się utrzymały dłużej niż pol tygodnia i zwiastowały coś więcej niż biochem.Będzie dobrze napewno pojawia się wreszcie upragnione 2 kreski u was
Ja bym chociaż raz chciała zobaczyć 2 kreski Zastanawiam się jeszcze nad wizyta u endokrynologa bo niby wyniki badań Ok ale kiedyś słyszałam ze warto zrobić usg tarczycy ja mam problem od x lat z włosami wypadają garściamiByle się utrzymały dłużej niż pol tygodnia i zwiastowały coś więcej niż biochem.
Moonstone
Moderator
Warto, wiele chorób da się wykryć właśnie po obrazie tarczycy na usg.Ja bym chociaż raz chciała zobaczyć 2 kreski Zastanawiam się jeszcze nad wizyta u endokrynologa bo niby wyniki badań Ok ale kiedyś słyszałam ze warto zrobić usg tarczycy ja mam problem od x lat z włosami wypadają garściami
Wiesz, ja tez tak myslalam, dopóki tego nie przeszłam. Teraz jednocześnie boję się zobaczyc te dwie kreski i znów się rozczarować i ich nie zobaczyc w ogole
W następnym tygodniu ide do endokrynologa Prawie cała pensja moja idzie na lekarzy i badaniaWarto, wiele chorób da się wykryć właśnie po obrazie tarczycy na usg.
Wiesz, ja tez tak myslalam, dopóki tego nie przeszłam. Teraz jednocześnie boję się zobaczyc te dwie kreski i znów się rozczarować i ich nie zobaczyc w ogol
reklama
pluto_nova
Moderator
ooo i mnie 34 i 32, ale to ja jestem starszaMy 32 i 35, wiec u nas jest jeszcze spina pod tytułem, ile można odwlekać i czy nie będzie za późno za chwilę. No dobrze, u mnie nie u nas
Podziel się: