reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Moim zdaniem tak, ale ja nie jestem najlepszym przykładem do porównań przez to że u nas ciężko o regularność. Próby podejmowane od powiedzmy maja… w czerwcu i w pazdzierniku przerwa w styczniu biochem, dwa cykle przerwy i ten też mocno do d. Piszę to, bo chcę ci powiedzieć, że doskonale rozumiem jak trudno o cierpliwość ;)
Co tu zrobić to nie wiem 🤷‍♀️ Mojemu staremu się łatwo powie a idźmy na iui lub in vitro 🤷‍♀️ Robiłaś jakieś badania ?

reklama
Co tu zrobić to nie wiem 🤷‍♀️ Mojemu staremu się łatwo powie a idźmy na iui lub in vitro 🤷‍♀️ Robiłaś jakieś badania ?
Wydaje mi się, że na jedno i drugie macie czas. Jak patrzę na skuteczność iui to już w ogole bym zostawiła na potem.
Przymierzam się. Jak to mówią: walczą we mnie dwa wilki. Jeden mówi: że przy takiej regularności jak nasza to i tak nie ma większego sensu, drugi przeciwnie, żebym wzięła się w garść. W tym miesiącu idziemy do poradni niepłodności , przeszliśmy kwalifikacje.

Zobaczymy… ;)

A jeszcze powiedz: ile macie lat?

Wydaje mi się, że na jedno i drugie macie czas. Jak patrzę na skuteczność iui to już w ogole bym zostawiła na potem.
Przymierzam się. Jak to mówią: walczą we mnie dwa wilki. Jeden mówi: że przy takiej regularności jak nasza to i tak nie ma większego sensu, drugi przeciwnie, żebym wzięła się w garść. W tym miesiącu idziemy do poradni niepłodności , przeszliśmy kwalifikacje.

Zobaczymy… ;)

A jeszcze powiedz: ile macie lat?
My właśnie poszliśmy do kliniki niepłodności ale słyszymy ze młoda jestem, owulacja jest jest Ok 🙋🏼‍♀️ Ja mam 23 narzeczony 27 🙋🏼‍♀️

Byle się utrzymały dłużej niż pol tygodnia i zwiastowały coś więcej niż biochem.
Ja bym chociaż raz chciała zobaczyć 2 kreski 🙏🏼 Zastanawiam się jeszcze nad wizyta u endokrynologa bo niby wyniki badań Ok ale kiedyś słyszałam ze warto zrobić usg tarczycy ja mam problem od x lat z włosami wypadają garściami 🤷‍♀️

Ja bym chociaż raz chciała zobaczyć 2 kreski 🙏🏼 Zastanawiam się jeszcze nad wizyta u endokrynologa bo niby wyniki badań Ok ale kiedyś słyszałam ze warto zrobić usg tarczycy ja mam problem od x lat z włosami wypadają garściami 🤷‍♀️
Warto, wiele chorób da się wykryć właśnie po obrazie tarczycy na usg.

Wiesz, ja tez tak myslalam, dopóki tego nie przeszłam. Teraz jednocześnie boję się zobaczyc te dwie kreski i znów się rozczarować i ich nie zobaczyc w ogole

Warto, wiele chorób da się wykryć właśnie po obrazie tarczycy na usg.

Wiesz, ja tez tak myslalam, dopóki tego nie przeszłam. Teraz jednocześnie boję się zobaczyc te dwie kreski i znów się rozczarować i ich nie zobaczyc w ogol
W następnym tygodniu ide do endokrynologa 🤷‍♀️ Prawie cała pensja moja idzie na lekarzy i badania 🤦‍♀️

reklama
Do góry