Bodajże atywia daily. Pierw brałam pół roku inne i problem powrócił a później te i narazie przez 3 lata spokojJakimi tabletkami unormowałaś androstendion? I czy po ich odstawieniu problem nie wrócił?
reklama
pannadarianna
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Dziś 8 dni do @ wg apki. Prawdopodobnie 6/7 dni po owu. Potwierdzona u gina już po, w prawym jajniku ciałko żółte. Dziewczyny dzisiaj ten jajnik mi chyba chce rozerwać. Rano myslalam, ze się porzygam jak się napiłam szklanki wody z cytryna. Momentalnie ból głowy, mdłości i myslalam że upadnę na środku biura. A od popołudnia ten prawy jajnik po prostu nie daje mi żyć. Co za dzień…
pannadarianna
A mężu mnie namawia żebym testowała w sobotę rano… jak ma wolne
MartaS89
Lepiej zrobić te badania w 3dc czy 4 dc? Czy to bez różnicy?w sumie powiem Ci, ze nie wiem. Nigdy nie byłam na monitorignu ale chyba bym juz nie badała
MartaS89
powinnam zrobić jeszcze anty TPO i anty TG ?Mój skierował mnie do endokrynologa... dostałam leki, teraz jestem w okolicach 1,56 TSH...
MartaS89
mogę zrobić oddzielnie te badania? Bo ft 3 i ft 4 już robiłampowinnam zrobić jeszcze anty TPO i anty TG ?
pluto_nova
Moderator
Cześć dziewczyny! Miłego piąteczka, piątunia! Mnie może być trochę mniej na forum, bo wczoraj przyszły Nam materiały, a dzisiaj zaczynamy lecieć z koksem i trochę roboty będzie przy tej budowie Ale jestem eksajting! Sprawdziłam też sobie dziś kalendarz i jeśli owu będzie o czasie i będę testować 10dpo to zdarzę jeszcze w tym miesiącu Więc jednak w kwietniu zatestuję
Madame JS
Przy kontrolach co kilka miesięcy zawsze dostaję skierowanie na komplet...powinnam zrobić jeszcze anty TPO i anty TG ?
Jula19
I ze skierowania robisz tpo i tg?Przy kontrolach co kilka miesięcy zawsze dostaję skierowanie na komplet...
reklama
Cześć dziewczyny witam się z wami w 1dc mam dylemat co robić dalej lekarz nie chce żadnej stymulacji twierdzi ze nie potrzebna, owulacja u mnie występuje prawidłowo, badanie nasienia jest Ok ale ciąży dalej brak Partner namawia abym nalegała na lekarza aby wreszcie coś zrobił może byśmy iui spróbowali jednak lekarz podchodzi do tego sceptycznie ciagle mówi ze nie będzie mnie na pieniądze naciągał bo jeszcze jest czas Powiedzcie mi co mam robić ?
Podziel się: