reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

dobra przyznam Wam się, strzelam tym termometrem, bo niedawno go kupilam 😁 Bawię się nową zabawką i nawet psu chciałam zmierzyć temperaturę, ale przez sierść nie wykrywa 🙈🙉🙊
Ja pamiętam jak byłam taka fest chora. Wtedy jeszcze w warunkach polowych ( remontowaliśmy już mieszkając), paliłam w piecu. Mieliśmy taka koze w pokoju, bo czekaliśmy na przyłącze normalnego pieca. No i dołożyłam sobie do tego pieca po czym strzeliłam termometrem. Najpierw był komunikat że mam 42 stopnie, a potem wyświetlalo się "hi". Tak se myślę, Wtf. Nie czułam się na umierająca. A to wszystko była wina tego pieca 🤣

reklama
A czyli to nie wykrywa wiekszych temp niz 41? 😝 A ja juz myślałam o mierzeniu wody w wannie albo temp potraw w kuchni😬
Na tym co ja mam to 42 max 🤣 niby ma też opcje mierzenia obiektów. Nie wiem jak to się ma do faktycznego mierzenia temperatury. Ale ja raczej nie ufałabym mu, jeśli chodzi o to jak ciepła jest zupa xD

ja rano termometrem owulacyjnym miałam dziś 37,01 a teraz czółkowym mam 36,7 🤣 Wczoraj owulacyjnym 37,08 a na czoło miałam 36,4 🤣 Mierzyłam sobie, bo córce strzelałam i przy okazji sobie 🤣
Myślę że to normalne że będzie inaczej. Tym termometrem do "strzelania" Jak zmierzysz na czole będzie niższa temp niż np w uchu. Ja z ciekawości w tamtym tygodniu mierzyłam do czoła i w pierwszym dniu miałam 36.5 a w kolejne moja temp wahała się w granicach 37,0 do 37.3 ale w sumie to nie wiem po co to robiłam 🤣 skoro to i tak nic nie wnosi. 🙈

10 dni przed okresem to jesteś tuż po owulacji i nawet Twój organizm jeszcze nie wie czy będzie z tego ciąża czy nie więc nic nie ma prawa świadczyć ani o nadejściu miesiączki ani o jej nie nadejściu.
Jesteś po owu więc masz skok proga stąd ból piersi [emoji2272]
O kurcze. No to nie tracę nadziei 😍 dzięki wielkie za info 😘😘😘

reklama
dobra przyznam Wam się, strzelam tym termometrem, bo niedawno go kupilam 😁 Bawię się nową zabawką i nawet psu chciałam zmierzyć temperaturę, ale przez sierść nie wykrywa 🙈🙉🙊
My też mamy od niedawna właśnie ten termometr 😁. Dziecko poszło do żłobka i średnio jest 2-3 dni w żłobku a później chore przez 2 tyg 🤦‍♀️ dlatego zainwestowaliśmy w ten lepszy. Jemu i mi się podoba 🤣 jak go widzi też strzelać chce 🤣

Do góry