pluto_nova
Moderator
ej, ale przyj mniej dziecię będzieTa, a jutro zrobię test jak już złoże wypowiedzenie i dwie kreski będą xDDD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej, ale przyj mniej dziecię będzieTa, a jutro zrobię test jak już złoże wypowiedzenie i dwie kreski będą xDDD
ale napisałam jak jakaś niespełna rozumu przynajmniej!ej, ale przyj mniej dziecię będzie
zrozumiałąm xDale napisałam jak jakaś niespełna rozumu przynajmniej!
gratki ciekawe jak to będzie z tym orz przerywaniem starań od kiedy zmieniasz pracę ?Hej dziewczyny, przyszłam z nowiną, ze dostałam tą pracę. Dorzucili jeszcze 6 stów do tego co chciałam xD
No ale teraz oczywiście muszę przerwać starania chociaż na kilka miesięcy...
Gratulacje! To może lepiej się wstrzymać z tym wypowiedzeniem do ostatniego kwietniaHej dziewczyny, przyszłam z nowiną, ze dostałam tą pracę. Dorzucili jeszcze 6 stów do tego co chciałam xD
No ale teraz oczywiście muszę przerwać starania chociaż na kilka miesięcy...
jeszcze nie wiem, wypo mam 3 miesiace, ale moze wpuszcza mnie wczesniej. Nie wiem jak ebdzie ze staraniami, na bank nie zaczniemy się zabezpieczać, ewentualnie przerwyany. Już mi życie poakzało, że nie wszytsko da się zaplanować...gratki ciekawe jak to będzie z tym orz przerywaniem starań od kiedy zmieniasz pracę ?
wypowiedzenie wypowiedzeniem, ale mam jużlist intencyjny od nowej firmy i do jutra mam dać odp...Gratulacje! To może lepiej się wstrzymać z tym wypowiedzeniem do ostatniego kwietnia
no tak masz rację. Nic nie zaplanujeszjeszcze nie wiem, wypo mam 3 miesiace, ale moze wpuszcza mnie wczesniej. Nie wiem jak ebdzie ze staraniami, na bank nie zaczniemy się zabezpieczać, ewentualnie przerwyany. Już mi życie poakzało, że nie wszytsko da się zaplanować...
Umowa na czas próbny? Czy nieokreślony?wypowiedzenie wypowiedzeniem, ale mam jużlist intencyjny od nowej firmy i do jutra mam dać odp...
A nie chce być nieporfesjonalna. Więc raczej kwiecień i maj bedziemy mojać płodne