Aha No faceci. Mój się cieszył jak pozytywne testy miałam a tu taka porażka ciaza biochemiczna i on nie rozumie czemu co to.On sam nie wie czego chce
reklama
Moonstone
Moderator
A mówiła co to znaczy odpowiedni?no co za wspaniała rada xD
Moonstone
Moderator
Ja usłyszałam ze go zawiodłam, jeśli ma cię to pocieszyćAha No faceci. Mój się cieszył jak pozytywne testy miałam a tu taka porażka ciaza biochemiczna i on nie rozumie czemu co to.
Bibi89
Fanka BB :)
Aaaa mamy te same talerzeJuż nie wiem kto gardził pomidorówką, ale właśnie żrem
Nie wiem hehe ona zaszła jak covida miała i siedzieli w domu a wcześniej co miesiąc wymyślała objawy ciąży choć nie była. Ale dużo młodsza jest a ja już stara dupa heheA mówiła co to znaczy odpowiedni?
Moonstone
Moderator
Ej. Z szacunkiem. Tez jestem 90’Nie wiem hehe ona zaszła jak covida miała i siedzieli w domu a wcześniej co miesiąc wymyślała objawy ciąży choć nie była. Ale dużo młodsza jest a ja już stara dupa hehe
Z
zaz208622
Gość
obtłukują się cholery potwornieAaaa mamy te same talerze
No nieźle przecież tak samo chciałaś żeby sie udało. Eh oni to zawsze coś dowalą. Niekiedy mam wrażenie ze oni myślą ze raz strzela i już będzie dziecko.Ja usłyszałam ze go zawiodłam, jeśli ma cię to pocieszyć
O to przepraszam ale ja to już się tak czuje jak stara dupa heheEj. Z szacunkiem. Tez jestem 90’
reklama
Moonstone
Moderator
Cóż, mój chyba właśnie tak myśliNo nieźle przecież tak samo chciałaś żeby sie udało. Eh oni to zawsze coś dowalą. Niekiedy mam wrażenie ze oni myślą ze raz strzela i już będzie dziecko.
Podziel się: