reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

10 dni po owulacji, nie robilam, teraz już zazwyczaj staram się wytrzymać z testowaniem do spodziewanej miesiączki. Nie chcę się znowu rozczarować, no i już czuję typowy PMS, więc pewnie nawet nie zdążę zatestować…
A u Ciebie jak ? Testowałaś już ?
Tak, ja jestem z tych które wolą testować wcześnie i przyjmować to rozczarowanie stopniowe z dnia na dzień :D test z rana negatywny, brzuch mocno okresowo boli. Spodziewam się miesiączki jutro/wtorek.

reklama
Aha No u mnie wyszły 15-16dc pozytywne. Przed biochemiczna ciaza miałam w 12-13 dc owulacje. Kurczę właśnie się boje ze się popierdzieli coś z cyklami.

u mnie też była później i ten cykl o tyle mi się wydłużył. Przed biochemiczną miałam cykle 29dni, a po biochemie (nie licząc tego pierwszego wydłużonego) 28dni 😝
Ja przed biochemem 28-29 a teraz ponad 30

Ja k… nie wiem co to znaczy odpuścić ? Mam się nie bzykać czy o co chodzi ?
Jak wiem, ze są łaski które na tabletkach, plastrach i ch.. wie czym jeszcze zachodzą to jak ja odpuszczę to co się wydarzy magicznie plemnik znajdzie drogę do jajeczka ? Moje myślenie mu przeszkadza czy jak ?!
tez szukam odpowiedzi. Może po prostu nie wiem jak to zrobić, bo ewidentnie masa dziewczyn mówi, żeby odpuścić. A mi się wtedy nóż w kieszeni otwiera. Albo dziś się przewinęło, że ktoś dostał radę "uprawiaj seks dla przyjemność". No robię to, czemu jak sie staram o dziecko to już mam nie mieć z tego przyjemności?

Ja w Łodzi poszłam do dr Jakuba Malinowskiego. Na razie nie potrafię wypowiedzieć się na jego temat, ale we wtorek mam drugą wizytę, to potem mogę Ci napisać jak wrażenia. Póki co wydaje się być spoko i plusem jest to, że przyjmuje na diagnostykę do Matki Polki. Jest dostępny na PZU jeśli masz pakiet. Terminy ma sensowne (parę tygodni oczekiwania). Przyjmuje w placówkach Salve.
Dziękuje 🙂 byłabym wdzięczna za informacje po wizycie ☺️

reklama
Do góry