reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

tez szukam odpowiedzi. Może po prostu nie wiem jak to zrobić, bo ewidentnie masa dziewczyn mówi, żeby odpuścić. A mi się wtedy nóż w kieszeni otwiera. Albo dziś się przewinęło, że ktoś dostał radę "uprawiaj seks dla przyjemność". No robię to, czemu jak sie staram o dziecko to już mam nie mieć z tego przyjemności?
🤦‍♀️ Tego nawet się skomentować nie da..

reklama
Właśnie przeczytałam, żeby się nie bzykać w czasie, w którym może następować implantacja zarodka, bo może to wywoływać skurcze macicy i zarodek może się nie zaimplantować 😜

Dodatkowo słyszałam tego typu rady od koleżanki, któa sama sie starała 4 lata. co prawda bez badan, tylko po prostu seks, ale jak słyszę "za bardzo chcesz, tak jak ja miałam" albo "wyjedźcie na wakacje" to mi się nóż otwiera w kieszeni.
Ja słyszę od mamy XD

Tak, mam 3 rodzeństwa. Tak między mną i moimi braćmi jest po 2 lata różnicy (z wyjątkiem ostatniego)

Dodatkowo słyszałam tego typu rady od koleżanki, któa sama sie starała 4 lata. co prawda bez badan, tylko po prostu seks, ale jak słyszę "za bardzo chcesz, tak jak ja miałam" albo "wyjedźcie na wakacje" to mi się nóż otwiera w kieszeni.
Ja tez od koleżanki która jest w ciąży. Albo teksty że musi być odpowiedni czas i miejsce to się uda.

reklama
Do góry