reklama
Anka_83
Fanka BB :)
My to nawet uprawiamy turystykę kulinarna jak gdzieś jedziemy to najpierw sprawdzamy rankingi restauracjiOo, ja ostatnio staremu powiedziałam, że dobre jedzenie i wino jest zaraz po seksie w moim rankingu przyjemności
Moonstone
Moderator
O. Takich nie probowalamooo oierogi z serem bulka tarta i cynamonem zrobione przeze mnie ❤ ale odkąd wiem o mojej hiperinsulinemii to nie robie bo nie wyobrażam sobie zrobienia ich z mąki orkiszowej itp.
L
Ladycarooo
Gość
to ja prawie 2... I jestem już naprawde na etapie rezygnacji.Tak, na usg wyszedł polip a w trakcie histero z laparo okazało się, ze było ich więcej.
Ja wiem ze jak przyjdzie to będzie płacz ogromny. Czuje się tak bezradna i bezsilna…
Trzy lata
Powiedz mi, macie jakiś plan dalej? inseminacje, in vitro czy zostajecie przy naturalnych staraniach?
L
Ladycarooo
Gość
szanuję to bardzo żarcie to życie, życie to żarcieMy to nawet uprawiamy turystykę kulinarna jak gdzieś jedziemy to najpierw sprawdzamy rankingi restauracji
N
nadzieja23
Gość
Tylko prolaktyna poza normą, ale to podobno związane z TSH. W sumie tylko 2 cykle miałam monitorowane do tej pory i wszystko było w porządku. Jakas niemoc mnie straszna ogarnęła… nie wiem… nie bardzo mam komu się wyżalić…. Wiecie, akurat w rodzinie wszystkie w ciążyto koniecznie.
I reszte wyników masz okej? Masz swoje owulki? Pęcherzyki pękają? Endo ładne grubiutkie?
Z
zaz208622
Gość
Nel331
Fanka BB :)
Mieliśmy jedną inseminacje ale się nie udała.to ja prawie 2... I jestem już naprawde na etapie rezygnacji.
Powiedz mi, macie jakiś plan dalej? inseminacje, in vitro czy zostajecie przy naturalnych staraniach?
Mąż do in vitro nie jest przekonany.. póki co myśleliśmy nad badaniami immunologicznym ale szukam immunologa na Śląsku lub w Łodzi ( nie wiem czy do Pasnika idzie się dostać).
Ja mam cykle ok, naturalnie wszystko rośnie i pęka, natomiast od stycznia jestem na stymulacji clo i Lametta.
A jak u was ?
L
Ladycarooo
Gość
Uwierz kochana, że prawie wszystkie mają tu takie stany emocjonalne jak Ty. Także rozumiemy Cię <3Tylko prolaktyna poza normą, ale to podobno związane z TSH. W sumie tylko 2 cykle miałam monitorowane do tej pory i wszystko było w porządku. Jakas niemoc mnie straszna ogarnęła… nie wiem… nie bardzo mam komu się wyżalić…. Wiecie, akurat w rodzinie wszystkie w ciąży
Mi też się zdaje, że wszyscy dookołą są w ciąży i ze to takie proste, a nam już 2 lata nie wychodzi...
No i wlasnie na dniach powinnam dostać okres więc znów się nie udało. Jestem strasznie zrezygnowana, mam cheć rzucić w diabły starania.
reklama
Moonstone
Moderator
Jak można gardzić pomidorówka? :OJuż nie wiem kto gardził pomidorówką, ale właśnie żrem
Podziel się: