reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Opal słuchająca naszych wypowiedzi :D

Załączniki

• 12DBEAB9-B2D5-47F6-8215-64691E6F51ED.jpeg
    12DBEAB9-B2D5-47F6-8215-64691E6F51ED.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 44
reklama
Tak, na usg wyszedł polip a w trakcie histero z laparo okazało się, ze było ich więcej.
Ja wiem ze jak przyjdzie to będzie płacz ogromny. Czuje się tak bezradna i bezsilna…
Trzy lata 😰
to ja prawie 2... I jestem już naprawde na etapie rezygnacji.
Powiedz mi, macie jakiś plan dalej? inseminacje, in vitro czy zostajecie przy naturalnych staraniach?

to koniecznie.
I reszte wyników masz okej? Masz swoje owulki? Pęcherzyki pękają? Endo ładne grubiutkie?
Tylko prolaktyna poza normą, ale to podobno związane z TSH. W sumie tylko 2 cykle miałam monitorowane do tej pory i wszystko było w porządku. Jakas niemoc mnie straszna ogarnęła… nie wiem… nie bardzo mam komu się wyżalić…. Wiecie, akurat w rodzinie wszystkie w ciąży ;)

to ja prawie 2... I jestem już naprawde na etapie rezygnacji.
Powiedz mi, macie jakiś plan dalej? inseminacje, in vitro czy zostajecie przy naturalnych staraniach?
Mieliśmy jedną inseminacje ale się nie udała.
Mąż do in vitro nie jest przekonany.. póki co myśleliśmy nad badaniami immunologicznym ale szukam immunologa na Śląsku lub w Łodzi ( nie wiem czy do Pasnika idzie się dostać).
Ja mam cykle ok, naturalnie wszystko rośnie i pęka, natomiast od stycznia jestem na stymulacji clo i Lametta.
A jak u was ?

Tylko prolaktyna poza normą, ale to podobno związane z TSH. W sumie tylko 2 cykle miałam monitorowane do tej pory i wszystko było w porządku. Jakas niemoc mnie straszna ogarnęła… nie wiem… nie bardzo mam komu się wyżalić…. Wiecie, akurat w rodzinie wszystkie w ciąży ;)
Uwierz kochana, że prawie wszystkie mają tu takie stany emocjonalne jak Ty. Także rozumiemy Cię <3
Mi też się zdaje, że wszyscy dookołą są w ciąży i ze to takie proste, a nam już 2 lata nie wychodzi...
No i wlasnie na dniach powinnam dostać okres więc znów się nie udało. Jestem strasznie zrezygnowana, mam cheć rzucić w diabły starania.

reklama
Do góry