reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

mialas polipy i rpzez to palmienia? wlasnie ja się obawiam, ze też mogę mieć, miesiąc w miesiąc mam plemienia po owulacji tak w terminie gdzie mogłby być implentacyjne
Ja właściwie to miała raz tylko plamienia jakoś przed okresem i myślałam ze może to implantacyjne. Poszłam do lekarza i bum polipy. Oprócz tego endometrioza, dlatego jak mam takie bole to już mam schizy.
Ale oprócz tego nie mam plamien jakoś, okres mi się zaczynam od jakiegoś czasu plamieniami, i kończy plamieniami i to wszystko.
W ogóle jest mi niedobrze cały dzień, wiem ze to gowno się rozkręci i będzie płacz.

reklama
Ja właściwie to miała raz tylko plamienia jakoś przed okresem i myślałam ze może to implantacyjne. Poszłam do lekarza i bum polipy. Oprócz tego endometrioza, dlatego jak mam takie bole to już mam schizy.
Ale oprócz tego nie mam plamien jakoś, okres mi się zaczynam od jakiegoś czasu plamieniami, i kończy plamieniami i to wszystko.
W ogóle jest mi niedobrze cały dzień, wiem ze to gowno się rozkręci i będzie płacz.
ale na usg Ci ten polip wyszedł? Bo u jednej z dziewczyn dopiero przy histero :/

Ja szczerze mówiąc to bym chciala, żeby okres się już rozkręcił... i zaczął 23 cykl strarań. 23.

Cześć!
'Jakieś inne badania robiłaś? Czy dopiero zaczynasz diagnostykę?
Robiłam takie podstawowe chyba kwestie jak krzywa glukozowa i insulinowa, cholesterol, sód, potas, wit.D3, TSH, FT3, FT4, kortyzol, progesteron, prolaktyna, anty-TG, anty-TPO, FSH, testosteron, LH, estradiol, no i USG tarczycy… skupiliśmy się głównie na mnie i na tym zbyt wysokim TSH, ale trzeba też przebadać nasienie męża.

Robiłam takie podstawowe chyba kwestie jak krzywa glukozowa i insulinowa, cholesterol, sód, potas, wit.D3, TSH, FT3, FT4, kortyzol, progesteron, prolaktyna, anty-TG, anty-TPO, FSH, testosteron, LH, estradiol, no i USG tarczycy… skupiliśmy się głównie na mnie i na tym zbyt wysokim TSH, ale trzeba też przebadać nasienie męża.
to koniecznie.
I reszte wyników masz okej? Masz swoje owulki? Pęcherzyki pękają? Endo ładne grubiutkie?

reklama
ale na usg Ci ten polip wyszedł? Bo u jednej z dziewczyn dopiero przy histero :/

Ja szczerze mówiąc to bym chciala, żeby okres się już rozkręcił... i zaczął 23 cykl strarań. 23.
Tak, na usg wyszedł polip a w trakcie histero z laparo okazało się, ze było ich więcej.
Ja wiem ze jak przyjdzie to będzie płacz ogromny. Czuje się tak bezradna i bezsilna…
Trzy lata 😰

Do góry