reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

W ogóle jestem zła na maksa bo ten okres się jedzie bardzo długo rozkręcał chyba. Oprócz tej śladowej ilości bladoróżowej krwi rano to teraz czysto. A jajniki mnie co chwile bolą tak, jakby miały pęknąć. Przecież to jest niepojęte, taka zabawa, albo leci albo nie 😡
No to ja też miałam 2 dni plamienia i znó czysto, a brzuch nawala juz mocno.

reklama
Ja tydzień temu w sobotę miałam jedna plamkę krwi dosłownie. Teraz delikatnie zabarwiony śluz. Nie wiem czy to znów polipy czy o co chodzi.. jak tu nie mieć dość😞
mialas polipy i rpzez to palmienia? wlasnie ja się obawiam, ze też mogę mieć, miesiąc w miesiąc mam plemienia po owulacji tak w terminie gdzie mogłby być implentacyjne

Cześć dziewczyny, chętnie do Was dołączę.
Mam 27 lat, od roku staramy się o dzidziusia, nigdy nie widziałam na teście 2 kreseczek, głęboko wierzę, że to się w końcu zmieni… według mojego endokrynologa to przez moje wysokie TSH (8,12) do tej pory nam się nie udało, teraz tsh mam już znacznie zbite, ale jakoś czuję, że i tak nic z tego nie będzie :(

reklama
Kluski śląskie <3 ja jestem typową weglowodanową bestią :D kluchy, makaron, pierogi, ziemniaki <3
ja właśnie nie przepadam za makaronami itd ale kluseczki śląskie, mlode ziemniaczki z koperkiem i młoda kapusta już nie mogę się doczekać. Ostatnio z uwagi na moja dietę jem jakiś makaron ale fanką nie jestem ;)

Do góry