reklama
olka11135
Fanka BB :)
Co do grupy krwi to ja mam 0 Rh+, partner 0 Rh- więc w sumie nasze dzieci muszą mieć grupę krwi 0. Tylko nie wiadomo czy Rh+ czy Rh- .
U mnie jedno dziecko ma rh+, drugie rh-
Ludmi_mom
Przepraszam, ale na jakiej podstawie ten konował uznał, że jesteś bezpłodna? Gdzie takim rozdają dyplomy, to ja nie niem.Nie wiem czy jakoś pomoże Ci mój wpis, ale spróbuję co tam. Mój ostatni rok był bardzo trudny, nowy lekarz nowe nadzieje, 3 inseminacje i 3 porażki. Ostatnia inseminacja w grudniu. Patrząc z perspektywy czasu lekarz nie podszedł do mnie prawidłowo, czuję że chciał tylko wyciągnąć kasę, przynajmniej analizując jego podejście tak myślę. Od grudnia dałam sobie spokój z lekarzami, miałam dość. Napotkałam ich wielu w trakcie naszych starań. Już przechodzę do rzeczy. Nie wiem i nie potrafię tego wyjaśnić, ale ostatni miesiąc, zaczęłam intensywnie pomagać, wojna na Ukrainie przytłoczyła mnie bardzo i jakimś trafem byłam przydatna, do tego stopnia że spałam po 4 godziny. Oprócz tego na starość, mam 37 lat zachciało mi się szkoły. Mój czas wypełniony aż za nadto. I co i obecnie mam 6 dni poślizgu z okresem, nie wiem czy powodem jest cud i czekam na coś pozytywnego. We wtorek byłam u lekarza, chciałam rutynowo się zbadać, USG piersi noi oczywiście sprawdzić czy wszystko ok też tam. Od lekarza usłyszałam( już wtedy byłam spóźniona) że moje spóźnienie to pewnie zaczynająca się menopauza i że tak już będzie. W karcie wizyty wpisany wyrok: bezpłodna....Od wtorku minęły kolejne dni a ja nie czuje się okresowo w ogóle. Ze względu na nasze starania nie chciałam od razu po dwóch dniach lecieć na betę ani nawet robić testu, powiedziałam że jeszcze poczekam. Czekam do poniedziałku jeśli @ nie przyjdzie to zrobię badanie z krwi. Wtedy też napisze czy zdarzył się cud czy czeka mnie coś negatywnego, mimo że nie chce się nastawiać mam nadzieję.......
Bibi89
Myślę że będę pisać i zejdę do Twojej komnaty na przeczekanie ale gdzies dopiero za miesiąc jak już będę mogła pic winko narazie zero alko ....Przytulam ❤
Jakbyś czegoś potrzebowała pisz ❤
Ja tez mam AB+A ja mam najbardziej za*ą grupę krwi na świecie czyli AB + XD
Katie92
Zaangażowana w BB
Nie pierwszy i nie ostatni.. Niestety.Przepraszam, ale na jakiej podstawie ten konował uznał, że jesteś bezpłodna? Gdzie takim rozdają dyplomy, to ja nie niem.
Ja bez monitoringu, stymulacji, badań itd po pół roku starań miałam iść na in vitro.
Dobrze że tutaj trafiłam
Natalia91
tak strasznie mi przykro trzymaj się Bibi, jeszcze wszystko będzie dobrzeNo więc tak. Wzięłam metotreksat. 100ml. Potem zemdlałam ale to chyba z nerwów i nie jedzenia przez cały dzień. Mam kontrolę bety w środę I potem kontrolę usg plus beta w sobotę w szpitalu. W międzyczasie w środę mam usg prywatnie.
Fizycznie czuje się ok. Lekki ból pleców i tyłka po zastrzyku .... psychicznie lekki dramat ale będę żyć dziękuję wam za wsparcie
reklama
Ludmi_mom
Niewiarygodne.Nie pierwszy i nie ostatni.. Niestety.
Ja bez monitoringu, stymulacji, badań itd po pół roku starań miałam iść na in vitro.
Dobrze że tutaj trafiłam
Podziel się: