reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Hej, ja się nie znam zapewne zbyt dobrze, ale cień cienia jestOto on
Jula19
ten test dzisiaj zrobiłam z takimi palputacjami serca ze masakra...ale w sumie to może dobrze ze zrobiłam bo tak to jakaś nadzieja była a teraz czekam na @ i mam nadzieję że przyjdzie jak najszybciej bo 11 mam wizytę u nowego gina, czekalam na nia ponad 2 miesiące a nie chciałabym iść w trakcie okresu. No nic zobaczymy co to z tego będzie.Jezu u mnie to samo ! Głowa mnie cmi, jajnik lewy mnie boli ♀ Tez czekam na okres. Jeszcze ta pogoda na mnie tak działa, ze spalabym 24/h wczoraj przysnęłam w kolejce do kasy
Moonstone
Moderator
Trzymam kciuki i mocno ściskamMy dopiero wyruszamy z domu. Jestem PO SRA NA
Z
zaz208622
Gość
jakby co to okres ginekologowi nie przeszkadza. Wiem, że to dyskomfort dla nas, ale dla nich to norma. A może już na początku cyklu wdrożył by jakieś leczenie w ogóle jakie masz plany?ten test dzisiaj zrobiłam z takimi palputacjami serca ze masakra...ale w sumie to może dobrze ze zrobiłam bo tak to jakaś nadzieja była a teraz czekam na @ i mam nadzieję że przyjdzie jak najszybciej bo 11 mam wizytę u nowego gina, czekalam na nia ponad 2 miesiące a nie chciałabym iść w trakcie okresu. No nic zobaczymy co to z tego będzie.
Madame JS
... i że to zaraźliweOby się okazało, że przyszłaś z ciążą
Z
zaz208622
Gość
Mam prośbę do nowych dziewczyn. Dodajcie jakieś profilowe foty, będzie łatwiej Was rozróżniać
Moonstone
Moderator
Normalnie chyba dodam sobie to do opisumy jesteśmy wyklęte
Ja w sumie. Bo to ja nie pozwalam na pierdolenie bzdur i stopuje nakręcanie się 2 dni po seksie i o zgrozo nie wierze w wyimaginowane ciążę określone na podstawie zapachu bąka, swędzącego palca czy tam innych pryszczy na plecach. A i mówię o tym, że trzeba się diagnozować, a nie wymyślać sobie choroby i miał czelność powiedzieć, że testy mogą oszukiwać bo to papierek, którego produkcja kosztuje kilkadziesiąt groszy
reklama
Z
zaz208622
Gość
masz wszystko natychmiast nam mówić! Najlepiej to zrób jakąś video konferencje w trakcie wizytyMy dopiero wyruszamy z domu. Jestem PO SRA NA
Podziel się: