Nel331
Fanka BB :)
Tak, dwóch lekarzy powiedziało, ze tak dobre rzadko widująPartner badał nasienie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dwóch lekarzy powiedziało, ze tak dobre rzadko widująPartner badał nasienie?
Ja myśle, ze jak ja tu przyszłam, to Wy wyszumię zaraz pójdziecie na mamusiowe wątkiOby się okazało, że przyszłaś z ciążą
Tak, zapomniałam napisać, ma super wynikiSiemka, fajnie że z nami jesteś. Tak jak wyżej- czy partner sie badal?
Życzę tego nam wszystkimJa myśle, ze jak ja tu przyszłam, to Wy wyszumię zaraz pójdziecie na mamusiowe wątki
my idziemy leb w leb praktycznie. Mnie od wczoraj głowa cmi, jakoś po lewej stronie mnie kłuje także czekam na @. Dzis 26 dc. Zrobiłam test z rana i bialo.Hej dziewczyny postanowiłam tutaj dołączyć z tamtej grupy jeśli mnie przyjmiecie Was tez podczytywałam ale nie mam w połowie tyle wiedzy co wy.
Moja historia jest krótka: 3 lata starań, zero ciąż. Rok temu laparo z histero usuwane polipy i endometrioza I stopnia. W listopadzie inseminacja nieudana. Owu mam naturalnie, jest wszystko pęka. Od stycznia jestem raz na lamettcie raz na clo. Ten cykl był na Lametta. W tym cyklu 10 dc pęcherzyk 19 mm i był tez drugi (nie wiem ile) 21 dc progesteron 31. Teraz 26 dc bole okresowe, jakiś wodnisty śluz i czekam na okres. Taka moja historia
A i zapomniałam, podstawówkę badania ok, mąż nasienie super. Badania so inseminacji tez. Teraz planujemy umówić się do immunologa u zrobić badania
Tak, dzisiaj przez internet właśnie jestem w poczekalni, ale jest tyle ludu, że tu zakwitnę
my jesteśmy wyklęteA ja z innej beczki? Dlaczego wyklęte? I które to w końcu? My czy inne? Rzucamy jakieś zaklęcia czy mamy zajebisty trolling w zespole?
Jezu u mnie to samo ! Głowa mnie cmi, jajnik lewy mnie boli ♀ Tez czekam na okres. Jeszcze ta pogoda na mnie tak działa, ze spalabym 24/h wczoraj przysnęłam w kolejce do kasymy idziemy leb w leb praktycznie. Mnie od wczoraj głowa cmi, jakoś po lewej stronie mnie kłuje także czekam na @. Dzis 26 dc. Zrobiłam test z rana i bialo.