reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Chciałam tylko powiedzieć, że umarła apka z której do tej pory korzystałam. Nowa jest strasznym gównem i nie da się nic zrobić ani znaleźć, nie pokazują się wiadomości najnowsze i jak wchodze na wątek to zawsze jestem na pierwszej stronie więc pewnie zakończę przygodę z forum bo przecież tak się nie da żyć 😂
Zazu nie pieldol 🙊

reklama
Chciałam tylko powiedzieć, że umarła apka z której do tej pory korzystałam. Nowa jest strasznym gównem i nie da się nic zrobić ani znaleźć, nie pokazują się wiadomości najnowsze i jak wchodze na wątek to zawsze jestem na pierwszej stronie więc pewnie zakończę przygodę z forum bo przecież tak się nie da żyć 😂
Nie możesz tego zrobić ! To forum Ciebie potrzebuje ❤️😭 ja od początku korzystam z przeglądarki, nawet nie wiedziałam że jest jakaś apka i w sumie to jest to dla mnie wygodna opcja :) jedyne co to może nie jestem na bieżąco, bo nie mam powiadomień, ale i tak co chwilę tu zaglądam 😂

Nie wiem jaki to model dokładnie, zreszta dodałam do niej sporo przeróbek, ale jest prawie taka jak na zdjeciu, mocno zdobiony koralikami gorset i tiulowy, brokatowy dół :) Zobacz załącznik 1384831
@Ceonis obie piękne, ale moim zdaniem pierwsza :) mierzylas je? Ja wybrałam takie, których nawet nie brałam pod uwagę a chciałam właśnie takie jak Ty 😀 jak je założyłam to wyglądałam jak kasztan 😄 my ślubujemy we wrześniu :)
O matko taaaaak! Wyszłam z zupełnie inną suknią niż planowałam, bo w takiej jaką sobie wymyśliłam wyglądałam jak zabidzone dziecko. Panie w salonie miały jednak genialne oko i odrazu dopasowały do mnie suknię i nie żałuję :)
Ja też od początku korzystam tylko i wyłącznie z przeglądarki, to bardzo proste :)

reklama
A ja już się pogubiłam co działa a co nie, korzystam z aplikacji ze sklepu play babyboom taka zielona ikonka i nigdy nie miałam innej. I już nie wiem czy to jest ta "stara" czy "nowa" bo póki co mi wszystko działa. 😅

Do góry