kesiczek178
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakkolwiek to zabrzmi to ja nie chce żeby ta ciąża się rozwijała, nie za wszelką cenę. Ja ze stratą pogodziłam się widząc pierwsze wyniki, potem plamienia itp wiec to nawet tak nie boli, problem jest w tym, że ja się cholernie boję... chce zeby juz sie to skończyło i obyło się bez interwencji medycznej, a potem wrócimy do starań na spokojniePrzyrost jest na granicy normy więc w sumie rzeczywiście nic nie wiadomo.
Rozumiem decyzję lekarza chociaż myślę, l że wizyta w sobotę to za późno, dobrze że masz dziś kontrolę.
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej poczuła spokój[emoji3590][emoji3064]
przesyłam Ci dużo siły, bo widzę, że teraz tylko to jest dla Ciebie najważniejsze Pamiętaj, że my kobiety potrafimy podnieść się z każdej najgorszej sytuacji. Pisz Nam wszystko na bieżąco jeśli ma Ci to pomóc i trochę ulżyćJakkolwiek to zabrzmi to ja nie chce żeby ta ciąża się rozwijała, nie za wszelką cenę. Ja ze stratą pogodziłam się widząc pierwsze wyniki, potem plamienia itp wiec to nawet tak nie boli, problem jest w tym, że ja się cholernie boję... chce zeby juz sie to skończyło i obyło się bez interwencji medycznej, a potem wrócimy do starań na spokojnie
Przy tym gorsecie ciężko będzie iść z brzuchem ale niestety chyba mi to nie grozi, wczoraj na monitoringu dwa duże pecherzyki ale bez wzgórka jajonosnego wiec nawet nie dostałam ovitrelle, bo nic z tego nie będzie. Dostałam kontakt do lekarza z kliniki leczenia niepłodności ale zanim się umówię, zrobię znowu badania itd to kolejny cykl minie.Tak i w zasadzie to chyba ta druga lepiej pasuje do mojej karnacji
O to widze też chcesz z brzuchem iść do ślubu a Twoja suknia przepiękna, goset sztosss
Przesyłam ogrom wiary i siły! Bardzo mi przykro , ze musisz przez to przechodzićI oczywiście mega wam dziękuję za wsparcie