reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

To może ja pokaże dwie i pomóżcie podjąć ostateczny wybór 🙈
Otwieram już któryś raz zdjęcia i nie potrafię się zdecydować która ładniejsza

Dziewczyny jestem w szpitalu ... hiszpanski dziec postanowil ulokować się w lewym jajowodzie 😭😭😭 czekam jeszcze na wyniki badań krwi zeby potwierdzić i żeby zapadła decyzja co dalej ... 😭😭😭
Jejuuu, trzymaj się 😭😢

reklama
Strasznie mi przykro [emoji24]
Jak do tego doszło, że jesteś w szpitalu?
Gdybyś czegokolwiek potrzebowała dawaj, znać. Jesteśmy tu z Tobą [emoji3590]
Dziewczyny jestem w szpitalu ... hiszpanski dziec postanowil ulokować się w lewym jajowodzie [emoji24][emoji24][emoji24] czekam jeszcze na wyniki badań krwi zeby potwierdzić i żeby zapadła decyzja co dalej ... [emoji24][emoji24][emoji24]

No ja właśnie tak myślałam! 😃😃😃

Cuuuuudna 😍😍😍😍😍
Ja miałam taką, bez trenu! I nic a nic na szczęście mnie nie podrapało, teraz to nawet myślałam że była tam tylko siateczka bo nawet nie czułam koronki.
Dziewczyny jestem w szpitalu ... hiszpanski dziec postanowil ulokować się w lewym jajowodzie 😭😭😭 czekam jeszcze na wyniki badań krwi zeby potwierdzić i żeby zapadła decyzja co dalej ... 😭😭😭
Tak strasznie mi przykro 😢😢 Wszystkie tak mocno kibicowałyśmy... Trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą!
Swoją drogą, coś dużo tu na forum widzę tych pozamacicznych... Co to się dzieje 😔😔 Wiem, ogólnie przypadek, ale przecież to taki mały procent...

Załączniki

• Akemi-t-800x1200.jpg
    Akemi-t-800x1200.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Pokaz suknie! Pokaz suknie!
Nie wiem jaki to model dokładnie, zreszta dodałam do niej sporo przeróbek, ale jest prawie taka jak na zdjeciu, mocno zdobiony koralikami gorset i tiulowy, brokatowy dół :)
484A08B1-5803-4ED1-A0CC-E6AFC545DD23.jpeg

@Ceonis obie piękne, ale moim zdaniem pierwsza :) mierzylas je? Ja wybrałam takie, których nawet nie brałam pod uwagę a chciałam właśnie takie jak Ty 😀 jak je założyłam to wyglądałam jak kasztan 😄 my ślubujemy we wrześniu :)

Do góry