reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

To może ja pokaże dwie i pomóżcie podjąć ostateczny wybór 🙈
Otwieram już któryś raz zdjęcia i nie potrafię się zdecydować która ładniejsza

Dziewczyny jestem w szpitalu ... hiszpanski dziec postanowil ulokować się w lewym jajowodzie 😭😭😭 czekam jeszcze na wyniki badań krwi zeby potwierdzić i żeby zapadła decyzja co dalej ... 😭😭😭
Jejuuu, trzymaj się 😭😢

reklama
Strasznie mi przykro [emoji24]
Jak do tego doszło, że jesteś w szpitalu?
Gdybyś czegokolwiek potrzebowała dawaj, znać. Jesteśmy tu z Tobą [emoji3590]
Dziewczyny jestem w szpitalu ... hiszpanski dziec postanowil ulokować się w lewym jajowodzie [emoji24][emoji24][emoji24] czekam jeszcze na wyniki badań krwi zeby potwierdzić i żeby zapadła decyzja co dalej ... [emoji24][emoji24][emoji24]

No ja właśnie tak myślałam! 😃😃😃

Cuuuuudna 😍😍😍😍😍
Ja miałam taką, bez trenu! I nic a nic na szczęście mnie nie podrapało, teraz to nawet myślałam że była tam tylko siateczka bo nawet nie czułam koronki.
Dziewczyny jestem w szpitalu ... hiszpanski dziec postanowil ulokować się w lewym jajowodzie 😭😭😭 czekam jeszcze na wyniki badań krwi zeby potwierdzić i żeby zapadła decyzja co dalej ... 😭😭😭
Tak strasznie mi przykro 😢😢 Wszystkie tak mocno kibicowałyśmy... Trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą!
Swoją drogą, coś dużo tu na forum widzę tych pozamacicznych... Co to się dzieje 😔😔 Wiem, ogólnie przypadek, ale przecież to taki mały procent...

Załączniki

• Akemi-t-800x1200.jpg
    Akemi-t-800x1200.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Pokaz suknie! Pokaz suknie!
Nie wiem jaki to model dokładnie, zreszta dodałam do niej sporo przeróbek, ale jest prawie taka jak na zdjeciu, mocno zdobiony koralikami gorset i tiulowy, brokatowy dół :)
484A08B1-5803-4ED1-A0CC-E6AFC545DD23.jpeg

@Ceonis obie piękne, ale moim zdaniem pierwsza :) mierzylas je? Ja wybrałam takie, których nawet nie brałam pod uwagę a chciałam właśnie takie jak Ty 😀 jak je założyłam to wyglądałam jak kasztan 😄 my ślubujemy we wrześniu :)

Do góry