reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej dziewczynki.
Trochę mnie nie było.
Odebrałam wyniki badań krwi:
*CA-125 (ROMA) 38,6 U/ml norma <35,0
*HE4 (ROMA) 57,4 pmol/l norma <60,5
*ROMA kobiety przed menopauza 10,6%
Ocena ryzyka: podwyższone >11,4 %

Śledzę Was mimo, że nie pisze. 🥰
Dzisiaj 25dc.

reklama
Nie, jednak nie badałam Pai. Powiem szczerze, że kompletnie mi wyleciało z głowy poszłam na badanie jakaś nie ogarnięta dałam kartkę od gin i nawet nic nie dokladałam. Ale generalnie jestem w szoku miałam na wyniki czekać do 40 dni, a były po 8. Generalnie wiecie jak to jest zawsze wydawało mi się, że jestem okazem zdrowia, a teraz okazało się, że nie jest tak kolorowo .
Mam tak samo 😞

Druga
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
No ja właśnie tak myślałam! 😃😃😃
O Boże, tak. Jestem w teamie nie mogę mieć nic bo cierpię i boli jak diabli. Dlatego moja była taka Zobacz załącznik 1384802
O Boże, tak. Jestem w teamie nie mogę mieć nic bo cierpię i boli jak diabli. Dlatego moja była taka Zobacz załącznik 1384802
Cuuuuudna 😍😍😍😍😍

Test jest zalany i kreski nie widać niestety.. Powtórz go rano
Hej. Dzisiaj rano zrobiłam test ciązowy. Jestem 5 dni przed miesiączką, wiem że test zrobiłam za szybko ale rano temp mi skoczyła do 37,17 i nie mogłam się powstrzymać.
Napiszcie że też widzicie 2 bardzo słaaabą kreskę.
Czekam na nią od 3 lat:(

reklama
Do góry