reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
właśnie też miałam w myślach oznaczyć @Bibi89, wchodzę, a tu ktoś mnie wyprzedził 😝 Czy wszystko u Ciebie ok? Jak Nasze małe hiszpańskie dziecko?
@hachette czy Ty już się regularnie bzykasz? 😁
Myślałam, ze forum nam umarło 😵 ja właśnie czekam w kolejce do gin, a do tej pory seks tylko raz 🙈 zaraz się dowiem czy jest pęcherzyk. tyle mam na głowie, ze szok, ale przynajmniej kupiłam sukienkę ślubną 😎 i myślę tez odpuścić na jakieś 3-4mce… ale wiecie jak to jest ;) niby człowiek odpuszcza a tak naprawdę to goowno prawda.

Myślałam, ze forum nam umarło 😵 ja właśnie czekam w kolejce do gin, a do tej pory seks tylko raz 🙈 zaraz się dowiem czy jest pęcherzyk. tyle mam na głowie, ze szok, ale przynajmniej kupiłam sukienkę ślubną 😎 i myślę tez odpuścić na jakieś 3-4mce… ale wiecie jak to jest ;) niby człowiek odpuszcza a tak naprawdę to goowno prawda.
Pokaz suknie! Pokaz suknie!

Łoo to tak jak ja! Ślub w lipcu, a ja z brzuchem chce do niego iść 😂😂😂

Cześć robaczki 😁

Czy poziom tych wyników (na pierwszy raz) w 10dc będzie dobrym pomysłem? Słyszałam że najlepiej do 5dc zrobić... 🤔
✔️Estradiol

✔️FSH

✔️LH

✔️Prolaktyna

✔️Progesteron

✔️TSH
Hej ! Mnie w klinice niepłodności kazano wszystko zbadać 2,3 lub 4. dnia cyklu... W Polsce miałam 3 różne badania w trzech różnych momentach...

reklama

Załączniki

• received_608839657199695.jpeg
    received_608839657199695.jpeg
    35,7 KB · Wyświetleń: 143
Do góry