reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
no mnie jedynie mdli od 3 dni. Co z tego, ze wiem, ze nie mogę pić herbaty na pusty żołądek bo rzygać mi się od tego chce, a i tak to robię. To na bank ciaża.
Jak nigdy tak nie miałaś, to na bank ciąża. Ja nie wiem czy nie zmarnowałam cyklu, bo znowu na jakimś innym forum doczytałam, że trzeba malować ściany, a ja nie malowałam

Załączniki

• Screenshot_20220328_130945_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220328_130945_com.android.chrome.jpg
    144,1 KB · Wyświetleń: 74
Jak nigdy tak nie miałaś, to na bank ciąża. Ja nie wiem czy nie zmarnowałam cyklu, bo znowu na jakimś innym forum doczytałam, że trzeba malować ściany, a ja nie malowałam
no jak nie wyluzowałaś i nie odpuściłaś, to niestety nie ma szans. Przepraszam, ale wszystko jest w naszej głowie. Udowodnione naukowo - wyluzowanie udrażnia jajowody, przywraca owulacje, a plemniki wręcz fruwają zamiast pływać. Potwierdzone info.

Chciałam jeszcze nadmienić, że oprócz czerwonej komnaty w piwnicy naszego gospodarstwa, sex roomu, i ławeczki przed domem są jeszcze wózki - w tych samych wózkach jadą dziewczyny, które są podobny czas po owulacji.
I nie pytajcie jak można jednocześnie siedzieć na ławce i jechać w wózku. Można

reklama
no jak nie wyluzowałaś i nie odpuściłaś, to niestety nie ma szans. Przepraszam, ale wszystko jest w naszej głowie. Udowodnione naukowo - wyluzowanie udrażnia jajowody, przywraca owulacje, a plemniki wręcz fruwają zamiast pływać. Potwierdzone info.
To ****. Bo ja dzisiaj w czasie tiruriru byłam spięta prawie do końca. Ale zdążyłam jeszcze orgazm zaliczyć

Do góry