reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

już na starość trochę słabiej z tymi różnościami, ale ile możemy, tyle ciśniemy 😝 Czasem jest super sexi, czasem śmiesznie na maksa, a czasem niewypały 🤣 Ale jest co wspominać 😁 Ja mam dwupoziomowe mieszkanie to schody mam, ale dopiero ostatnio je wykorzystaliśmy - nawet pisałam tu na wątku, że stary kazał się zapytać jaka najlepsza pozycja na schodach 😂
Pamietam :D

reklama
Właśnie znalazłam na podwórku 3 malutkie myszki i niestety musiałam je zabrać i dać kotom 😭😭 każdy zeżarł po jednej 😢 musiałam bo mój stary ostatnio drze się na koty, że nic nie robią a myszy mamy w stodole 😔😔😔

U mnie sobotni standard czyli sprzątanie od rana, ogólnie jadę na dwa domy bo jeszcze ogarniam u babci. Pogoda się skiepściła zaraz po tym jak umyłam okna 😭 taki standard jak z myciem samochodu. A abstrahując od obowiązków to cieszę się, że mam odskocznię i mogę do Was zajrzeć. Co wejdę na forum to mój M. się pyta z czego się tak cieszę 😂 musiałam mu w końcu powiedzieć bo by mnie jeszcze zaczął o jakiś romans podejrzewać 🙈 a jeśli chodzi o seksualne ekscesy to u nas był na ambonie w szczerym polu 😁 a ogólnie to staramy się nie połamać w trakcie i krzywdy sobie nie zrobić więc na schodach mogłoby być różnie ale ubawiłam się czytając 😉 na chwilę obecną jestem między czerwoną komnatą a ławeczką oczekujących na owu.. no i próbuję się nie nastawiać aczkolwiek momentami wdziera mi się rozdwojenie bo tu niby luz a tu trzeba się obserwować i pilnować 😐 przerąbane

reklama
Do góry