reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
To ja się rozsiądę porządnie i grzeję ławę przez najbliższy miesiąc przynajmniej 😎 Wiosna idzie to będzie przyjemnie :)

Ja mam tylko schody na klatce schodowej w bloku, więc chyba tak nie bardzo 😂 Jak tak czytam, to jestem mało rozrywkowa pod tym względem 😎 Może trzeba to zmienić, większe urozmaicenie dla plemniczków to może z większą werwą będą docierać na miejsce... 🤔
już na starość trochę słabiej z tymi różnościami, ale ile możemy, tyle ciśniemy 😝 Czasem jest super sexi, czasem śmiesznie na maksa, a czasem niewypały 🤣 Ale jest co wspominać 😁 Ja mam dwupoziomowe mieszkanie to schody mam, ale dopiero ostatnio je wykorzystaliśmy - nawet pisałam tu na wątku, że stary kazał się zapytać jaka najlepsza pozycja na schodach 😂

a dobra zrozumiałam 😝 Ja mierzę jak się krwawienie skończy (jedynie mierzyłam podczas krwawienia po biochemie, żeby wiedzieć jak mi spada temp), ale u mnie miesiaczka to 3-4 dni 😁
Hahah No wlansie tak czytam i rozkminiam gdzie złe zadałam pytanie 😂 ok to muszę zamówić termometr żeby zacząć zaraz po

Można nas podzielić na 3 grupy, w zależności która faza cyklu i tam się znajdujemy : sex room (starające się, te które są w czasie owulacji) ławka oczekujących (po owulacji, czekają na testowanie) i oraz pokoje czerownej rozpaczy (no czyli w trakcie wrednej małpy) 😂
Wszędzie jest fajna impreza, choć chyba na ławce oczekujących jest nas najwięcej i zapodają szlugi i alkohol 😂😂😂

Można nas podzielić na 3 grupy, w zależności która faza cyklu i tam się znajdujemy : sex room (starające się, te które są w czasie owulacji) ławka oczekujących (po owulacji, czekają na testowanie) i oraz pokoje czerownej rozpaczy (no czyli w trakcie wrednej małpy) 😂
Wszędzie jest fajna impreza, choć chyba na ławce oczekujących jest nas najwięcej i zapodają szlugi i alkohol 😂😂😂

Ja jeszcze poproszę o mały pokoik dla siebie dla pauzującej 🙈

reklama
Do góry