reklama
Ceonis
Fanka BB :)
A plecy na tych schodach nie pękną? Dobra, to ja dzisiaj próbuje, choć jestem na ławce oczekującychblat kuchenny jest ok, biurka mam tylko w pokojach dzieci to tak raczej średnio Ale stół możemy zaliczyć jako biurko No i pamiętajcie o schodach jak ktoś ma
pluto_nova
Moderator
już na starość trochę słabiej z tymi różnościami, ale ile możemy, tyle ciśniemy Czasem jest super sexi, czasem śmiesznie na maksa, a czasem niewypały Ale jest co wspominać Ja mam dwupoziomowe mieszkanie to schody mam, ale dopiero ostatnio je wykorzystaliśmy - nawet pisałam tu na wątku, że stary kazał się zapytać jaka najlepsza pozycja na schodachTo ja się rozsiądę porządnie i grzeję ławę przez najbliższy miesiąc przynajmniej Wiosna idzie to będzie przyjemnie
Ja mam tylko schody na klatce schodowej w bloku, więc chyba tak nie bardzo Jak tak czytam, to jestem mało rozrywkowa pod tym względem Może trzeba to zmienić, większe urozmaicenie dla plemniczków to może z większą werwą będą docierać na miejsce...
Ceonis
Ja kocham na łonie natury!Tego nie probowalam. Ale np nasz pierwszy małżeński seks odbyl sie w sadzie na moich hektarach xD bo bylo w domu duzo ludzi po weselu i nie mieliśmy gdzie, to poszlismy na lono natury
Nantes
Jejku to mam nadzieje ze mnie to ominie zobaczymy czy w ogóle podejdę do tematu bo z regularnością i dyscyplina u mnie słaboja już mierzę od cyklu listopadowo/grudniowego Tylko w tym akurat nie mierzę, bo nic nie robię U mnie pierwszy cykl z temperaturą zakończony ciążą (tylko biochem), u @Bibi89 też
Nantes
Hahah No wlansie tak czytam i rozkminiam gdzie złe zadałam pytanie ok to muszę zamówić termometr żeby zacząć zaraz poa dobra zrozumiałam Ja mierzę jak się krwawienie skończy (jedynie mierzyłam podczas krwawienia po biochemie, żeby wiedzieć jak mi spada temp), ale u mnie miesiaczka to 3-4 dni
pluto_nova
Moderator
zależy jak się leżyA plecy na tych schodach nie pękną? Dobra, to ja dzisiaj próbuje, choć jestem na ławce oczekujących
Ceonis
Można nas podzielić na 3 grupy, w zależności która faza cyklu i tam się znajdujemy : sex room (starające się, te które są w czasie owulacji) ławka oczekujących (po owulacji, czekają na testowanie) i oraz pokoje czerownej rozpaczy (no czyli w trakcie wrednej małpy)
Wszędzie jest fajna impreza, choć chyba na ławce oczekujących jest nas najwięcej i zapodają szlugi i alkohol
Wszędzie jest fajna impreza, choć chyba na ławce oczekujących jest nas najwięcej i zapodają szlugi i alkohol
olka11135
Można nas podzielić na 3 grupy, w zależności która faza cyklu i tam się znajdujemy : sex room (starające się, te które są w czasie owulacji) ławka oczekujących (po owulacji, czekają na testowanie) i oraz pokoje czerownej rozpaczy (no czyli w trakcie wrednej małpy)
Ja jeszcze poproszę o mały pokoik dla siebie dla pauzującej
reklama
Ceonis
Ano tak! Wybacz!Ja jeszcze poproszę o mały pokoik dla siebie dla pauzującej
Pokój pauza już wlaczony, to tam dopiero jest impreza!
Podziel się: