reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
To ja się rozsiądę porządnie i grzeję ławę przez najbliższy miesiąc przynajmniej 😎 Wiosna idzie to będzie przyjemnie :)

Ja mam tylko schody na klatce schodowej w bloku, więc chyba tak nie bardzo 😂 Jak tak czytam, to jestem mało rozrywkowa pod tym względem 😎 Może trzeba to zmienić, większe urozmaicenie dla plemniczków to może z większą werwą będą docierać na miejsce... 🤔
już na starość trochę słabiej z tymi różnościami, ale ile możemy, tyle ciśniemy 😝 Czasem jest super sexi, czasem śmiesznie na maksa, a czasem niewypały 🤣 Ale jest co wspominać 😁 Ja mam dwupoziomowe mieszkanie to schody mam, ale dopiero ostatnio je wykorzystaliśmy - nawet pisałam tu na wątku, że stary kazał się zapytać jaka najlepsza pozycja na schodach 😂

a dobra zrozumiałam 😝 Ja mierzę jak się krwawienie skończy (jedynie mierzyłam podczas krwawienia po biochemie, żeby wiedzieć jak mi spada temp), ale u mnie miesiaczka to 3-4 dni 😁
Hahah No wlansie tak czytam i rozkminiam gdzie złe zadałam pytanie 😂 ok to muszę zamówić termometr żeby zacząć zaraz po

Można nas podzielić na 3 grupy, w zależności która faza cyklu i tam się znajdujemy : sex room (starające się, te które są w czasie owulacji) ławka oczekujących (po owulacji, czekają na testowanie) i oraz pokoje czerownej rozpaczy (no czyli w trakcie wrednej małpy) 😂
Wszędzie jest fajna impreza, choć chyba na ławce oczekujących jest nas najwięcej i zapodają szlugi i alkohol 😂😂😂

Można nas podzielić na 3 grupy, w zależności która faza cyklu i tam się znajdujemy : sex room (starające się, te które są w czasie owulacji) ławka oczekujących (po owulacji, czekają na testowanie) i oraz pokoje czerownej rozpaczy (no czyli w trakcie wrednej małpy) 😂
Wszędzie jest fajna impreza, choć chyba na ławce oczekujących jest nas najwięcej i zapodają szlugi i alkohol 😂😂😂

Ja jeszcze poproszę o mały pokoik dla siebie dla pauzującej 🙈

reklama
Do góry