reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Lekarz odpisał, że ta beta nie ma sensu 😂 Kazał zrobić hcg całkowite. Tak sobie myślę, że może to jakieś puste jajo płodowe? 🤔

Wczorajsza wizyta u nowego gina - okazało się ze nie trzeba żadnego wymrazania. Wyniki książkowe. Wszystko ok. Usg tez. Kazał dziś zrobić prolaktyne i to wynik. Tu są podane normy, do której się odnieść? Nje miałam menopauzy, mam 26 lat 🤣

Załączniki

• IMG_6194.jpg
    IMG_6194.jpg
    115,2 KB · Wyświetleń: 81
Czy pęknięcie pęcherzyka po Pregnylu zawsze jest odczuwalne ? Zazwyczaj po jakim czasie. Martwię się ze taki stary pęcherzyk choc nie za wielki bo 20mm już nie pęknie … jutro mam wizytę pewnie nic nie ruszyło i znowu czarna duuu… czekać nie czekać, lekarz nie chce wywołać okresu..

Czy pęknięcie pęcherzyka po Pregnylu zawsze jest odczuwalne ? Zazwyczaj po jakim czasie. Martwię się ze taki stary pęcherzyk choc nie za wielki bo 20mm już nie pęknie … jutro mam wizytę pewnie nic nie ruszyło i znowu czarna duuu… czekać nie czekać, lekarz nie chce wywołać okresu..
Na pewno nie zawsze, tak jak i naturalna owulacja nie zawsze jest odczuwalna :)

reklama
Do góry