hachette
Fanka BB :)
Nic nie wiem Wypis dopiero w środędaj znać jak już coś będziesz wiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie wiem Wypis dopiero w środędaj znać jak już coś będziesz wiedzieć
Haha5 razy aż tyle to mi się nie chce nawet wydaje mi się ze w dni płodne wystarczy nacisnąć a tak tylko wtedy kiedy się chceMój z kolei ginekolog napisał na zleceniu stosunek conajmniej 5 razy w tygodniu
Może w czwartek albo dzisiaj był źle zmierzony. Gdyby nie było szansy nie dostałabyś Pregnylu od lekarza .Czy jest szansa ze taki stary pęcherzyk w czwartek i dziś 19mm pęknie po pregnylu? Jeżeli tak to po jakim czasie dochodzi do owulacji … pierwszy raz takie coś ;(
Możliwe .Dziewczyny możliwe że o 15 miałam praktycznie pozytywny test owu, a teraz 21:30 już druga dużo jaśniejsza?
Zobaczymy czy jutro będzie skok temperatury.
Test z rana
Rzeczywiscie cos tam jestHejka dziewczyny! W nocy o 3 się obudziłam i nie mogłam spać - za dużo wrażeń wczoraj chyba Byłam wczoraj w labie i zrobiłam betę, wynik dzisiaj, ale z tego wszystkiego zapomnialam zapytać kiedy sprawdzać Myślałam, że wczoraj wstawiłam zdjęcie niezidentyfikowanego obiektu w mym ciele, ale widzę że nie, więc nadrabiam. Oglądajcie obcego
nie pomyślałam, na szybko strzelałam fotę, ale to tylko imię, nazwisko i data urodzenia Pytanie co to za twór, bo nic się kupy nie trzyma Jakoś dziwi mnie to, że coś jest na tak wczesnym etapie, a na monitoringu tego nie było... Dziwne to dla mnie strasznie... 11dc monitoring i pęcherzyk 17mm, doktorka powiedziała, że owulacja gdzieś za 3 dni, 13dc pik, 18dc na monitoringu już po owulacji (ponoć świeżo, płyn w zatoce i zapadające się scianki pęcherzyka), no i wczoraj 24dc to coś Lubię seriale medyczne, ale bez przesadyRzeczywiscie cos tam jest
P.s. Moglas zakryc swoje dane