reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

W internetach dużo rzeczy jest napisanych
emoji16.png
możliwe ze będziesz miała szczyt dopiero jutro, ale tak czy inaczej poziom może nie urywa dupy, ale nie jest zły
emoji6.png
długo już się staracie? coś się już diagnozowaliscie?
U nas był rok, udało się dopiero teraz po schudnięciu 10 kilo ... Chociaż nie miałam nadwagi ale zaczęłam uprawiać sport, zdrowo się odżywiać. I piłam też miositogyn gt. Nie wiem ile dokładnie to wszystko miała wpływu na sytuację ale się udało ...

reklama
U nas był rok, udało się dopiero teraz po schudnięciu 10 kilo ... Chociaż nie miałam nadwagi ale zaczęłam uprawiać sport, zdrowo się odżywiać. I piłam też miositogyn gt. Nie wiem ile dokładnie to wszystko miała wpływu na sytuację ale się udało ...

Aha. Spoko. Ja nie mam z czego chudnąc i ta reszta rzeczy tez nie jest mi obca, ale dzięki za (chyba) rady

A jak Twoje wyniki? Co już pobadalas?
U mnie na razie morfologia OK, TSH w miarę OK, miałam robione tez androgeny (to przy innej okazji) ale tez w normie. Pozostałe badania mam w przyszłym tygodniu. Jeśli badania wyjdą OK, to będziemy robić drożność i histeroskopie - miałam już jakiś czas temu z powodu polipów i gin powiedziała, ze jest ryzyko, ze zrobiły się zrosty (po łyżeczkowaniu). Ale ogólnie trochę sobie poczekam, bo kolejna wizyta 10.12

U mnie na razie morfologia OK, TSH w miarę OK, miałam robione tez androgeny (to przy innej okazji) ale tez w normie. Pozostałe badania mam w przyszłym tygodniu. Jeśli badania wyjdą OK, to będziemy robić drożność i histeroskopie - miałam już jakiś czas temu z powodu polipów i gin powiedziała, ze jest ryzyko, ze zrobiły się zrosty (po łyżeczkowaniu). Ale ogólnie trochę sobie poczekam, bo kolejna wizyta 10.12
A endometrium masz ok?

Niestety test z rana negatywny... Do miesiączki jeszcze kilka dni,ale mam przeczucie, że się nie udało. Jedynie piersi mnie bolą ale to standard przed okresem u mnie.

reklama
Do góry