Madzia86G
Fanka BB :)
No to czekamy. A powiedz okres kiedy powinien być i ilu dniowe cykle ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana okres powinnam dostać w piątek czyli pojutrze - dziś 28 dzień cyklu. Moje cykle się wahają ale aplikacja mi średnią długość cyklu wylicza na 30 dni No jutro, pojutrze najpóźniej w sobotę powinno się wszystko wyjaśnić, odezwę się na pewno.No to czekamy. A powiedz okres kiedy powinien być i ilu dniowe cykle ?
Dziękuję gdzieś w internetach przeczytałam, że powinna być górna granica, aby doszło do implantacji. Z jednej strony już się ucieszyłam, że na coś w końcu będę mogła zrzucić te niepowodzenia…
Dziewczyny a ja zwariuje, powiedźcie mi jak nie zglupieć? Kreska już jest bardzo duża a ja i tak wariuje że zaraz dostanę okresu i wszystko pryśnie
Cieszę się ale jednocześnie martwię bo już tak przeszłam ciążę biochemicznaNie wiem co Ci powiedzieć. Ja bym się cieszyła [emoji2368]
Jaka piękna ciemna kreseczka ! Gratulacje A okres nie przyjdzieDziewczyny a ja zwariuje, powiedźcie mi jak nie zglupieć? Kreska już jest bardzo duża a ja i tak wariuje że zaraz dostanę okresu i wszystko pryśnie
Cieszę się ale jednocześnie martwię bo już tak przeszłam ciążę biochemiczna
Co ty gadasz za głupoty... W ciąży jesteś więc nie pitol a testów nie odczytuje się po jakimś czasie bo kreseczkę mogą zrobić wszystko. .. GratulacjeDziewczyny czy macie doswiadczenie z testami apteo care ? Bo ja mam wrażenie że coś z tymi testami jest nie tak od trzech dni testuje i albo zalany test albo pojawia się druga kreska i nagle znika albo jest szara kreska testowa. Dziś pierwszy dzień 11 dpo wyszła w miare różowa ta druga kreska (załączam zdjęcie) co o tym myślicie ? Ja w ogóle nie ufam temu testowi mam przeczucie że mnie oszukuje:-(
Już rok nam zaraz minieW internetach dużo rzeczy jest napisanych [emoji16] możliwe ze będziesz miała szczyt dopiero jutro, ale tak czy inaczej poziom może nie urywa dupy, ale nie jest zły [emoji6] długo już się staracie? coś się już diagnozowaliscie?