reklama
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
W Salve nie bierz tych za 80 zł tylko te droższe - chyba 170?Dziewczyny, ile płacicie +/- za badanie nasienia?
Planujemy w II połowie listopada przebadać męża. Tyle, że na stronie łódzkiej kliniki Salve widziałam kilka różnych opcji badan nasienia.
Sprawdziłam, 120. Chodzi o badanie CASA. Możesz do tego zbadać HBA i chromatynę za jednym zamachem.W Salve nie bierz tych za 80 zł tylko te droższe - chyba 170?
staraczka_22
Fanka BB :)
My płaciliśmy chyba 140.Dziewczyny, ile płacicie +/- za badanie nasienia?
Planujemy w II połowie listopada przebadać męża. Tyle, że na stronie łódzkiej kliniki Salve widziałam kilka różnych opcji badan nasienia.
B
B206
Gość
150Dziewczyny, ile płacicie +/- za badanie nasienia?
Nel331
250 zł za ten pakiet rozszerzonyDziewczyny, ile płacicie +/- za badanie nasienia?
Magda 1234
Czy Est ktoś na forum kto się leczy w Lublinie
Magda 1234
Jestem tu nowa , mam 38 lat ,zamierzamy rozpocząć procedurę on vitro w Lublinie, ktoś coś podpowie, już sama nie wiem co robić czy nie jesteśmy za starzy, u nas problem z nasieniem..
reklama
lisio
Aktywna w BB
Ja. Na czczo 102/100 czy jakoś tak.Dziewczyny, przyjmuje któraś z Was metformine?
Podziel się: