reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Przykro że nikt nawet nie zareagował na mój post, myślałam że tu znajdę chociaż jakieś zrozumienie 😢
proponuje więcej spokoju... Jest weekend ze Wszystkimi Świętymi ludzie jeżdżą po cmentarzach To nie jest informacja potrzebna na cito a już płacz... Istnieje życie poza forum...
Edit:
Swoją drogą problem z odp może wynikać z tego że mało osób podchodziło tutaj do in vitro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przykro że nikt nawet nie zareagował na mój post, myślałam że tu znajdę chociaż jakieś zrozumienie 😢
Wydaje mi się, że jeśli chodzi o in vitro najwięcej pomocy dostaniesz na tym wątku tam jest pełno dziewczyn z różnych miejsc, które do niego podchodzą lub mają już to za sobą. A ile już się staracie? Nikt Cię nie olał po prostu w weekend, a tym bardziej święta zazwyczaj mniej się tu dzieje https://www.babyboom.pl/forum/temat/kto-po-in-vitro.26936/page-45049

U mnie w piątek beta 5,2 to było 11 dni po zastrzyku. Teraz 13 dni już i testy nadal pozytywne także mi nie odpuszcza 😅
W sumie tak na logikę w piątek 5,2 nie dałoby dodatniego testu z moczu więc musiało urosnąć że Ci wyszedł 2 dni później... A wtedy oznacza to ciążę a nie resztki po zastrzyku... 😁😎

reklama
Przykro że nikt nawet nie zareagował na mój post, myślałam że tu znajdę chociaż jakieś zrozumienie [emoji22]
Tak jak dziewczyny pisały jest osobny wątek o in vitro i tam pewnie dostaniesz więcej informacji. Zadałaś konkretne pytanie o konkretną miejscowość, nie każda się zna na temacie in vitro i nie każda jest z tamtych okolic [emoji2370]

Do góry