G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jestem specem, ale moim zdaniem wyniki Twojego męża są świetne, także nie powinniście się martwić.Nie chciałam się kłócić z moim mężem, który twierdził ze tak być musi skoro tak mu pani w rejestracji powiedziala a nie mi Google
Wlasnie martwiła mnie ta nie zbyt duża ruchliwośc i że tylko 6% prawidłowej budowy
To jest aż 6% a nie tylko.Nie chciałam się kłócić z moim mężem, który twierdził ze tak być musi skoro tak mu pani w rejestracji powiedziala a nie mi Google
Wlasnie martwiła mnie ta nie zbyt duża ruchliwośc i że tylko 6% prawidłowej budowy
Dzięki! Ja nie umiem tego czytać dla tego wyników nie byłam pewna ❤Tylko? Wystarczy 4%, a on ma 6 % i to zobacz z jakiej ilość, nie z minimalnej w normie 39 mln tylko z ponad 200 mln jest dobrze!
Skoro tak, to teraz czas dokładniej sprawdzić siebieTo jest aż 6% a nie tylko.
Nie pamiętam dokładnie ale na czczo miałam insulinę ok i glukozę za to krzywa dopiero wyszła tragicznie i to zdecydowało o diagnozie IOA jaki wynik insuliny miałaś?
Tak, zgadzam się. Mój mąż ma na przykład 4% i gin też powiedziała, że okej.To jest aż 6% a nie tylko.
Nie mam pojęciaA czy orientujecie się czy ca-125 i he4 można zrobić na NFZ?