small_princess
Zaangażowana w BB
Ile dni utrzymywały się takie dolegliwości? Nie nastawiam się, ale pytanie z ciekawości na przyszłośćMnie tez w udanym jak się okazało cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni utrzymywały się takie dolegliwości? Nie nastawiam się, ale pytanie z ciekawości na przyszłośćMnie tez w udanym jak się okazało cyklu
Ile dni utrzymywały się takie dolegliwości? Nie nastawiam się, ale pytanie z ciekawości na przyszłość
Z 4 dni od 11 dpo powodzeniaIle dni utrzymywały się takie dolegliwości? Nie nastawiam się, ale pytanie z ciekawości na przyszłość
Mi się wydawało że właśnie w tym cyklu tak mam ale po dobie śluz podobnie wrócił dziś 13 dc i jadę sprawdzić czy ta owulacja była czy jeszcze przede mnąHeh dziewczyny, zastanawiam się czy też tak macie?
W dniach poprzedzających owulacje mnóstwo śluzu płodnego, ale w dniu kiedy test owu wychodzi pozytywy brak takiego śluzu.
Heh dziewczyny, zastanawiam się czy też tak macie?
W dniach poprzedzających owulacje mnóstwo śluzu płodnego, ale w dniu kiedy test owu wychodzi pozytywy brak takiego śluzu.
U mnie właśnie z 4 dni do owulacji codziennie sluz, a w dniu kiedy owulacja bardzo wodnisty i małoJa na przykład w ogóle mam mało śluzu na zewnątrz ale gin mi na monitoringu sprawdzała w środku i mówiła ze tuż przed owulacja już się robi brzydszy i metnieje [emoji6]