reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Właśnie wszystkim się wydaje, ze to takie proste. Walnąc dzieciaka i już. Ja jestem trochę nieobecna, od wczoraj po południu cały czas mnie mdli, spałam chyba z 16 godzin i dziś od rana też mam cały czas ochotę na spanie. To pewnie po antybiotyku, ale czuje się okropnie. Wrócę w pon:)

Heh dziewczyny, zastanawiam się czy też tak macie?
W dniach poprzedzających owulacje mnóstwo śluzu płodnego, ale w dniu kiedy test owu wychodzi pozytywy brak takiego śluzu.

W dniach poprzedzających owulacje mnóstwo śluzu płodnego, ale w dniu kiedy test owu wychodzi pozytywy brak takiego śluzu.
Mi się wydawało że właśnie w tym cyklu tak mam ale po dobie śluz podobnie wrócił 🤣 dziś 13 dc i jadę sprawdzić czy ta owulacja była czy jeszcze przede mną 😁

Ja na przykład w ogóle mam mało śluzu na zewnątrz ale gin mi na monitoringu sprawdzała w środku i mówiła ze tuż przed owulacja już się robi brzydszy i metnieje [emoji6]

reklama
No dziewczyny chyba moja krótka wizyta tu się zakończyła..... W czwartek robilam test 13dpo i po zastrzyku z ovitrelle i test bialutki jak od Hajzera. Dziś powinna być @ od wczoraj zaczęły mnie boleć nagle sutki i gniecie mnie w podbrzusze, aleeeee tak bywało przed okresem. Zrobiłam tak ot test czułość 20 mUl/ml, myje sobie spokojnie zeby i od niechcenia patrzę na test... I tu nagle okurr... Jasniutka kreska. Poszłam do apteki po czulszy test, kreska od razu i to wyraźniejsza. No dla mnie hit i niedowierzanie.... Tylko pytanie mój ginekolog zanim zmarł mówił że do okresu mam brać duphaston i nie pamiętam czy jak się ciąża pojawi to brać dalej czy nie :( dziewczyny hlepunku.

Do góry