reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny 🖐 jak kiedyś pisałam mój pierwszy cykl monitorowany i stymulowany lamettą, w 13 dc zastrzyk z ovitrelle, od 16 dc jakoś biorę duphaston. @ ma być za 4 dni a mnie od wczoraj boli podbrzusze jak na dzień przed okresem. Nigdy tyle dni wcześniej nie miałam takich bóli. Z resztą w lipcu miałam laparoskopie ciąży pozamacicznej i w tamtej ciąży (do 6 tyg.) nic nie czułam. Czy to oznacza że @ przyjdzie wcześniej? Jeszcze za wcześnie żeby testować, a poza tym boję się że ovitrelle może jeszcze zafałszować wynik...

Cześć dziewczyny, mogę prosić Was o podpowiedz :) kiedy najwcześniej można robić badanie betę? Mamy uroczystość rodzinną za nie długo i może udałoby mi się dowiedzieć wstępnie chociaż bo daleka podróż nas czeka:)

reklama
Cześć dziewczyny, mogę prosić Was o podpowiedz :) kiedy najwcześniej można robić badanie betę? Mamy uroczystość rodzinną za nie długo i może udałoby mi się dowiedzieć wstępnie chociaż bo daleka podróż nas czeka:)
Do zagnieżdżenia dochodzi 6-12 dni po zapłodnieniu. Ja bym nie robiła bety wcześniej jak 9 dni po potwierdzonej owulacji. U mnie 10 dni po owulacji beta była 18.7 ale dzień wcześniej na teście już baardzo jasny cień się pojawił. Ps. Synek ma 10 miesięcy 😋

Do góry