reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć! Ja już dzisiaj w pracy, brzuszek się zregenerował i kupka już zwarta 😂 Wczoraj byłam się kłuć na oznaczenie proga, ale wyniki będę miala dopiero w czwartek do południa 😑 U mnie jak zwykle... Im bliżej @, tym bardziej podekscytowanie i nadzieja maleją do zera, a pewność, że wredna krwista małpa wyłoni się z jaskini wzrasta 🙈🙉🙊 I jak żyć powiedzcie? 😂

reklama
Cześć! Ja już dzisiaj w pracy, brzuszek się zregenerował i kupka już zwarta 😂 Wczoraj byłam się kłuć na oznaczenie proga, ale wyniki będę miala dopiero w czwartek do południa 😑 U mnie jak zwykle... Im bliżej @, tym bardziej podekscytowanie i nadzieja maleją do zera, a pewność, że wredna krwista małpa wyłoni się z jaskini wzrasta 🙈🙉🙊 I jak żyć powiedzcie? 😂
ciężkie to życie, ja wiem 😂 własnie zaobserwowałam u siebie baaaardzo wodnisty przezroczysty sluz, więc na bank nic z tego. zawsze przed miesiączką tak miałam. pozostaje czekać na małpę :)

Hej dziewczyny. 2 dni do okresu 😵 nie testuje póki co boje sie bieli Vizira.. chociaż piersi bolą jak nigdy aż w nocy sie z bólu budzę. Brak bólu krzyżowego jak zwykle przed miesiączką.... tak bardzo bym chciała 🙏💕 ale czekam !
Trzymam mocno zaciśnięte kciuki :)
Dawaj znaka na bieżąco :)
Hej dziewczyny.. ja znow w pracy, już po kawie, no i boli mnie podbrzusze jak na okres… a do @ jeszcze tydzień. Nie robię sobie jakichś złudnych nadziei bo już tak wiele razy miałam ale czekam… :)
Trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła :)
Mam tak samo, im bliżej do @ tym nadzieja coraz niższa…:/
Ja na proga idę w piatek w 21 dc…
I tak mnie korci żeby od razu betę pobrać…
Tyle ze 21 dc to chyba za wczesnie?
pamiętam jak pierwszy raz zaszłam w ciążę, to miałam taki lepki śluz a nie wodnisty, na tej zasadzie wnioskuję, ale mogę się mylić
Ciąża chyba ciąży nie równa nie ma co porównywać…

Życzę Ci żebyś się myliła [emoji16]
Każda ciąża jest inna więc chyba nie ma co porównywać
to prawda, w pierwszej ciąży nie zauważyłam różnicy w śluzie, w drugiej czułam mokro, że caly czas myślałam, czy to okres nie leci, ale to było lata świetlne temu 😂 Więc, kto wie...? Chociaż lepiej się nastawić na @ i jej nie dostać niż odwrotnie 😁

Hej dziewczyny, powiedzcie mi proszę czy zdarzyło wam się ze ta spora ilość przyjmowanych witamin zaszkodziła wam na żołądek? Ostatnie mam z nim spore problemy i zastanawiam się czy to może być od tych wszystkich tabletek.

Hej dziewczyny, powiedzcie mi proszę czy zdarzyło wam się ze ta spora ilość przyjmowanych witamin zaszkodziła wam na żołądek? Ostatnie mam z nim spore problemy i zastanawiam się czy to może być od tych wszystkich tabletek.
A co bierzesz?
I czy to ból żołądka czy jelitowe problemy?
Ja w tym cyklu dołożyłam ovarin (zamiast kwasu foliowego i wit z grupy b) i dha i mam wrażenie ze szybciej mi wszystko przelatuje przez układ trawienny…

reklama
Do góry