Weronik@29
Fanka BB :)
Oj tak działać!Dziewczyny powiedzcie mi czy to jest pozytywny test owu ? Nie mam doświadczeni w pozytywnych testach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak działać!Dziewczyny powiedzcie mi czy to jest pozytywny test owu ? Nie mam doświadczeni w pozytywnych testach
Dziękuje Pierwszy raz w życiu chyba mam pozytywny !Oj tak działać!
TakDziewczyny powiedzcie mi czy to jest pozytywny test owu ? Nie mam doświadczeni w pozytywnych testach
Owocny ten tydzień trzymam kciukiDziękuje Pierwszy raz w życiu chyba mam pozytywny !
Dziękuje Mam nadzieje, ze mąż będzie w nastroju akurat godzinę temu kupiłam opakowanie testów bo tak mnie bolą jajniki ze ledwo chodzę i akurat pozytywny !Owocny ten tydzień trzymam kciuki
gratulacjeDziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj z ciekawości i to po południu i nie wiem czy mam omamy czy widzę lekka kreseczkę?
Jak najbardziej możliwe że śluz będzie gorszej jakości lub będzie go zwyczajnie mało - może być piękna owulacja i warunki do zapłodnienia.A powiedzieć mi dziewczyny, bo martwi mnie ten brak śluzu w tym cyklu…
Czy któraś z Was np miała monitoring potwierdzona owulacje a śluzu na zewnatrz owulacyjnego nie było?
Czy mozliwe jest ze test owulacyjny pozytywny a owulacji nie ma?