reklama
Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Hej hej Jestem strasznie rozdrażniona i płaczliwa Oprócz tego ból brzucha jak na miesiączkę i tak coś mnie rano jakieś mdłości łapią, ale nie wiem czy to stres czy ciąża Staram się nie denerwować, w piątek ide powtórzyć betę czy ładnie rośnie i czekam na wizytę u lekarzaHejo jak tam samopoczucie? Jakieś objawy
pannadarianna
musisz sobie przemyśleć co jest ważniejsze pracę znajdziesz wszędzie, a dzidzia to zdecydowany skarb i jakby było, to superZ jednej strony bardzo bym chciała a z drugiej nie ma nikogo na moje miejsce w pracy a firma mała więc raczej jie miałabym gdzie juuz wracac
pannadarianna
a co to?Dziewczyny czy któraś stosowała Dong quai? Były jakieś efekty?
Wer-ka
Cześć dziewczyny 🖐 dołączam do tej grupy pełna nadziei że wszystkie w niedługim czasie będziemy mamusiami zdrowych dzieciaczków. Jestem po ciąży pozamacicznej, na szczęście szybko wykrytej, po laparoskopii mam zachowany jajowod. Teraz pierwszy cykl monitorowany i stymulowany, wiąże z nim wielką nadzieję, ale nie chce się nakręcać, boję się rozczarowania. Bralam lamette 3-7 dc w 12 dc monitoring i po 2 pęcherzyki w jajowodzie, w 13 dc zastrzyk z ovitrelle. Trzymajcie proszę kciuki
Moonstone
Moderator
Ja bym pewnie nie wytrzymała. Trzymam kciuki!A mnie od kilku dni boli podbrzusze z obu stron i piersi. Mój mąż namawia żeby testować a ja się boję rozczarowania a okres powinien być jutro. I tak sobie czekam na rozwój sytuacji
U
usuniecie
Gość
musisz sobie przemyśleć co jest ważniejsze pracę znajdziesz wszędzie, a dzidzia to zdecydowany skarb i jakby było, to super
Dokladnie nigdy nie będzie idealnie, zawsze mamy jakis wybór
Weronik@29
A mnie od kilku dni boli podbrzusze z obu stron i piersi. Mój mąż namawia żeby testować a ja się boję rozczarowania a okres powinien być jutro. I
No to cudownie u mnie jeszcze 8 dni do dnia ciotki klotkiHej hej Jestem strasznie rozdrażniona i płaczliwa Oprócz tego ból brzucha jak na miesiączkę i tak coś mnie rano jakieś mdłości łapią, ale nie wiem czy to stres czy ciąża Staram się nie denerwować, w piątek ide powtórzyć betę czy ładnie rośnie i czekam na wizytę u lekarza
Blondynka w sieci
Ja też tak nie chciałam robić testu a tu dwie krechy wyszły 3mam kciuki!A mnie od kilku dni boli podbrzusze z obu stron i piersi. Mój mąż namawia żeby testować a ja się boję rozczarowania a okres powinien być jutro. I tak sobie czekam na rozwój sytuacji
reklama
kasiaa91
CześćCześć dziewczyny 🖐 dołączam do tej grupy pełna nadziei że wszystkie w niedługim czasie będziemy mamusiami zdrowych dzieciaczków. Jestem po ciąży pozamacicznej, na szczęście szybko wykrytej, po laparoskopii mam zachowany jajowod. Teraz pierwszy cykl monitorowany i stymulowany, wiąże z nim wielką nadzieję, ale nie chce się nakręcać, boję się rozczarowania. Bralam lamette 3-7 dc w 12 dc monitoring i po 2 pęcherzyki w jajowodzie, w 13 dc zastrzyk z ovitrelle. Trzymajcie proszę kciuki
Ja jestem w pierwszym chyba-cyklu starań o drugiego malucha. „Chyba” bo po porodzie nie miałam jeszcze okresu, natomiast od miesiąca coś się zaczęło dziać, ok 10 dni temu miałam objawy, bóle i śluz owulacyjny, zobaczymy czy miałam racje i czy przyjdzie okres lub dodatni test
Podziel się: