reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hejo jak tam samopoczucie? Jakieś objawy😊
Hej hej ❤️Jestem strasznie rozdrażniona i płaczliwa :) Oprócz tego ból brzucha jak na miesiączkę i tak coś mnie rano jakieś mdłości łapią, ale nie wiem czy to stres czy ciąża :) Staram się nie denerwować, w piątek ide powtórzyć betę czy ładnie rośnie i czekam na wizytę u lekarza :)

Cześć dziewczyny 🖐 dołączam do tej grupy pełna nadziei że wszystkie w niedługim czasie będziemy mamusiami zdrowych dzieciaczków. Jestem po ciąży pozamacicznej, na szczęście szybko wykrytej, po laparoskopii mam zachowany jajowod. Teraz pierwszy cykl monitorowany i stymulowany, wiąże z nim wielką nadzieję, ale nie chce się nakręcać, boję się rozczarowania. Bralam lamette 3-7 dc w 12 dc monitoring i po 2 pęcherzyki w jajowodzie, w 13 dc zastrzyk z ovitrelle. Trzymajcie proszę kciuki ✊

A mnie od kilku dni boli podbrzusze z obu stron i piersi. Mój mąż namawia żeby testować a ja się boję rozczarowania a okres powinien być jutro. I

Hej hej ❤️Jestem strasznie rozdrażniona i płaczliwa :) Oprócz tego ból brzucha jak na miesiączkę i tak coś mnie rano jakieś mdłości łapią, ale nie wiem czy to stres czy ciąża :) Staram się nie denerwować, w piątek ide powtórzyć betę czy ładnie rośnie i czekam na wizytę u lekarza :)
No to cudownie 😊 u mnie jeszcze 8 dni do dnia ciotki klotki 🙈😵

reklama
Cześć dziewczyny 🖐 dołączam do tej grupy pełna nadziei że wszystkie w niedługim czasie będziemy mamusiami zdrowych dzieciaczków. Jestem po ciąży pozamacicznej, na szczęście szybko wykrytej, po laparoskopii mam zachowany jajowod. Teraz pierwszy cykl monitorowany i stymulowany, wiąże z nim wielką nadzieję, ale nie chce się nakręcać, boję się rozczarowania. Bralam lamette 3-7 dc w 12 dc monitoring i po 2 pęcherzyki w jajowodzie, w 13 dc zastrzyk z ovitrelle. Trzymajcie proszę kciuki ✊
Cześć :)
Ja jestem w pierwszym chyba-cyklu starań o drugiego malucha. „Chyba” bo po porodzie nie miałam jeszcze okresu, natomiast od miesiąca coś się zaczęło dziać, ok 10 dni temu miałam objawy, bóle i śluz owulacyjny, zobaczymy czy miałam racje i czy przyjdzie okres lub dodatni test :)

Do góry