Basia...
Fanka BB :)
Masz już wynik?Cykle mam min 33dni. Byłam dziś na becie , zobaczymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz już wynik?Cykle mam min 33dni. Byłam dziś na becie , zobaczymy.
Tak 106, ale na razie bez huraoptymizmu bo brzuch od rana mnie boli mam w domu luteinę pod język, myślisz ze mogę wziąć na własna rękę?Masz już wynik?
Ja bym nie brała nic bez konsultacji z lekarzem. Przedobrzyć też jest łatwo. Dziewczyny tutaj już milion razy pisały, że na początku brzuch boli. Macica się rozciąga i takie różne.Tak 106, ale na razie bez huraoptymizmu bo brzuch od rana mnie boli mam w domu luteinę pod język, myślisz ze mogę wziąć na własna rękę?
Prawdę mówiąc jestem trochę zaskoczona. Jestem 2 latach starań, kilku poronieniach, stracie jajowodu z powodu pozamacicznej. Co prawda nie udzielam się ostatnio na forum, ale przeglądam staraczki regularnie i dziewczyny u których sytuacja jest jeszcze niepewna, też się tu odzywają. Nie czuję się mamuśka a staraczką, być może jutro beta spadnie, rozumiem że wtedy będę mogła pełnoprawnie się tu udzielać?Wiesz jak mam być szczera nie bardzo jako starająca chce ro czytać. Wole sama miec wybor, zwyczajnie jeśli ci sie udalo to zwyczajowo uciekasz tam. Szczególnie kiedy jednej ro schodzi raz, dwa. A nie latami jak większości tu
Ja miałam przepisane 2x1, rano i wieczorem.Czy któraś z Was bierze aromek dwa razy dziennie? Bo mam przepisane od jutra 2 tabletki dziennie i nie wiem czy brać na raz dwie czy jedna rano, druga wieczorem czy to w ogóle jest jakaś różnica
Prawdę mówiąc jestem trochę zaskoczona. Jestem 2 latach starań, kilku poronieniach, stracie jajowodu z powodu pozamacicznej. Co prawda nie udzielam się ostatnio na forum, ale przeglądam staraczki regularnie i dziewczyny u których sytuacja jest jeszcze niepewna, też się tu odzywają. Nie czuję się mamuśka a staraczką, być może jutro beta spadnie, rozumiem że wtedy będę mogła pełnoprawnie się tu udzielać?
Dziękuję za Waszą dotychczasową pomoc no i uciekam z tego wątku, nie wiem na jaki, zapewne albo poronienie albo mamuśki
Ja miałam przepisane 2x1, rano i wieczorem.
Dziewczyny, dziwna sytuacja wg ginekologa owulacja była 5.09 (cykle mam dosyć długie około 33 dni), wczoraj przy podcieraniu zobaczyłam śluz zabarwiony na różowo, później dwa razy w ciągu dnia taki bardziej brązowy. Dzisiaj ani śladu. Czy jest możliwość, ze było to plamienie implantacyjne?
Dodam, ze @ powinna być 19.09