angelka_m_s
Fanka BB :)
Myślę, miedzy 25-27 sierpnia. Tak wskazały testy owulacyjne. Aplikacja Flo- 28 sierpień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dobrze policzyłam to powinnaś być teraz wg miesiączki w 5 tc. I normy bhcg też są podobne. Także jest dobrze trzymam kciuki za jutrzejszy przyrostMyślę, miedzy 25-27 sierpnia. Tak wskazały testy owulacyjne. Aplikacja Flo- 28 sierpień.
No właśnie według miesiączki 5 tydzien, ale u mnie dosyć pozno owulacja i cykle 33 dniowe, więc nie wiem jak to liczyć.Jak dobrze policzyłam to powinnaś być teraz wg miesiączki w 5 tc. I normy bhcg też są podobne. Także jest dobrze trzymam kciuki za jutrzejszy przyrost
Dziewczyny, a pomęczę Was jeszcze o moje wyniki... Czy mój progesteron nie jest tragicznie niski? Badania robione w 22 dc, 6 dni przed planowaną miesiączka.
Niby w normie laboratoryjnej, bardzo przy dolnej granicy. Zastanawiam się czy to nie będzie po prostu biochemiczna. Jutro robię przyrost bety, lekarz mówił że progesteronu mam już nie robić. W poprzedniej cp miałam duuuzo niższa betę (36 w 31 dc), progesteron 10 i wtedy mi mówili że przy tak niskim progu na pewno coś nie tak
A nie wolisz spytac przyszłych mamuś niz tu starających?
Myślę że Dziewczyny starające się mają dużą wiedzę, często są na forum długo i wiele widziały. Chyba że w momencie pozytywnej bety zwyczajowo od razu się przenosi?
Trzymam kciuki i za męża i żeby zaskoczyłoByłam dziś na usg i jest dobrze Na prawym jajniku pęcherzyk 20mm a endometrium 8mm. Lekarka powiedziała żeby od dziś działać W piątek sprawdzimy czy owulacja miała miejsce.
Oby mój drogi mąż miał dziś siłe na przytulańce
Trzymam kciuki bardzo mocnoByłam dziś (12dc) na usg i jest dobrze Na prawym jajniku pęcherzyk 20mm a endometrium 8mm. Lekarka powiedziała żeby od dziś działać W piątek sprawdzimy czy owulacja miała miejsce.
Oby mój drogi mąż miał dziś siłe na przytulańce