reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

W sensie, aż głupio się przyznać bo człowiek zdawał maturę z biologii, ale jeżeli ja to dobrze rozumiem to mamy kobietę X i Y. Obie mają owulacje dla równego rachunku dajmy 1 dnia miesiąca, ale u jednej do implantacji dochodzi po 6 dniach, a u drugiej po 12 dniach. Więc jedna już 9 dnia miesiąca będzie miała pozytywną betę, a druga dopiero 16. No chyba że ja źle to rozumiem xD Co też jest możliwe

reklama
W sensie, aż głupio się przyznać bo człowiek zdawał maturę z biologii, ale jeżeli ja to dobrze rozumiem to mamy kobietę X i Y. Obie mają owulacje dla równego rachunku dajmy 1 dnia miesiąca, ale u jednej do implantacji dochodzi po 6 dniach, a u drugiej po 12 dniach. Więc jedna już 9 dnia miesiąca będzie miała pozytywną betę, a druga dopiero 16. No chyba że ja źle to rozumiem xD Co też jest możliwe
Nie no napewno tak jest! Chyba doszukuje sie na siłę problemów 🙈

Dziewczyny, a jak to jest, ze niektóre dziewczyny mają bete 2 dni po miesiaczce np 5000? Albo nawet jeszcze wieksze wyniki na forum czytalam! Zaczynam sie martwić czy moje 494,63 na 3 dni po spodziewanej miesiaczce jest faktycznie w porządku 🙏🙈 do jutra chyba osiwieje.
Uspokoje Cie 🙂 znalazłam moje stare wyniki bety, robione w diagnostyce (aż mi się łezka w oku zakręciła)😜 okres od 7.09.2012, więc kolejny teoretycznie powinien być koło 5 października. Moja beta z 16 i 18 października (pierwszy wynik ten z 16 października jest 11 dni po spodziewanej miesiączce). Także Twój wynik uważam za dobry. Jutro powinna mieć między 800/1000 🙂 Screenshot_20210914-110940_Chrome.jpgScreenshot_20210914-111014_Chrome.jpg

Ostatnia edycja:
Pominę już kwestię tego, że owulacja może się przesunąć więc oficjalny pierwszy dzień miesiączki wcale nie musi nim być gdyby do tej ciąży

Uspokoje Cie 🙂 znalazłam moje stare wyniki bety, robione w diagnostyce (aż mi się łezka w oku zakręciła)😜 okres od 7.09.2012, więc kolejny teoretycznie powinien być koło 5 października. Moja beta z 16 i 18 października (pierwszy wynik ten z 16 października jest 11 dni po spodziewanej miesiączce). Także Twój wynik uważam za dobry. Jutro powinna mieć między 800/1000 🙂 Zobacz załącznik 1316801Zobacz załącznik 1316802Zobacz załącznik 1316801Zobacz załącznik 1316802
Kurde nie moge wyswietlic zalacznikow 😖

reklama
Do góry