angelka_m_s
Fanka BB :)
Dziekuej bardzo!Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuej bardzo!Gratulacje
Dziękuję bardzo! dzisiaj 3 dzień po spozniajacej miesiaczce i zastanawiam sie czy jest odpowiednia czy nie jest zbyt niska@angelka_m_s gratuluję pięknej bety
Dziękuję bardzo! dzisiaj 3 dzień po spozniajacej miesiaczce i zastanawiam sie czy jest odpowiednia czy nie jest zbyt niska
Dziękuję za slowa otuchy, w srode sprawdzam przyrostWedług mnie jest idealna bo to taki 4/5 tydzień - no i najważniejszy przyrost za 48h
Ja też dzisiaj testowałam i też biel. Baw się dobrze!
Udanej i szalonej zabawy! [emoji8] należy się [emoji2]
Nie jeszcze nie robiłam no właśnie najpierw badaniaA robiłaś już jakieś badania? Masz jakieś niedobory? Bo nie powinno się w siebie ładować witamin jeśli masz dobre wyniki.
Nie myśl za dużo i nie denerwuj się niepotrzebnie! zrób przyrost i odpoczywajHej Dziewczyny,
Ja wracam od lekarza. Beta 78, progesteron 5,67 (normy lab w pierwszym trymestrze są od 4.32).
Ostatnia miesiączka 23.08, owulacja końcu nie wiadomo kiedy. Nie spina mi się nic datami, mój lekarz też nie chce gdybać - też mu nie pasuje do dat.
W środę zrobię przyrost, totalnie nie wiem czy nastawiać się pozytywnie czy nie. Ciałko żółte na lewym jajniku, prawa strona czysta. Na prawdę nie wiem co myśleć.