reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Fajnie :) też chce ;) ja się testuje w tym tygodniu. Znow ta nadzieja, mam nadzieję że wreszcie się uda, bo już ładnych kilka miesięcy próbujemy.
Która z Was jeszce się testuje w tym tygodniu? :) trzymam kciuki za wszystkie :*
Ja też w tym tygodniu testuje, ale dopiero w piątek. Czuje mi się jednak że test będzie negatywny

Hej. Dziewczyny jak to jest z opryszczką wargową w trakcie starań?

Otóż mniej wiecej w okolicach czwartku spodziewam się owulacji, a czuję że zrobi mi sie na ustach opryszczka. Nie wiem czy starać sie czy odpuścić. 🧐 Dodam, że nie jest to moja pierwsza opryszczka w życiu.

Hej. Dziewczyny jak to jest z opryszczką wargową w trakcie starań?

Otóż mniej wiecej w okolicach czwartku spodziewam się owulacji, a czuję że zrobi mi sie na ustach opryszczka. Nie wiem czy starać sie czy odpuścić. 🧐 Dodam, że nie jest to moja pierwsza opryszczka w życiu.

reklama
Hej Dziewczyny,

Ja wracam od lekarza. Beta 78, progesteron 5,67 (normy lab w pierwszym trymestrze są od 4.32).
Ostatnia miesiączka 23.08, owulacja końcu nie wiadomo kiedy. Nie spina mi się nic datami, mój lekarz też nie chce gdybać - też mu nie pasuje do dat.
W środę zrobię przyrost, totalnie nie wiem czy nastawiać się pozytywnie czy nie. Ciałko żółte na lewym jajniku, prawa strona czysta. Na prawdę nie wiem co myśleć.
Najprawdopodobniej miałaś bardzo szybko owulację np w 10 dc.

Do góry