Nie myśl za dużo i nie denerwuj się niepotrzebnie! zrób przyrost i odpoczywaj
Dziękuję :* A czy przyrost musi być koniecznie w tym samym labku? Jak robiłam w diagnostyce to mogę też w diagnostyce w innym mieście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie myśl za dużo i nie denerwuj się niepotrzebnie! zrób przyrost i odpoczywaj
super gratulacje !Hej dziewczyny! Mam wyniki bety: 494,63. Co myslicie?
Dobrze jest zrobić w tym samym. Ale jeśli diagnostyka to chyba mają te same normy itd. Może któraś z dziewczyn tutaj wie lepiej trzymam kciukiDziękuję :* A czy przyrost musi być koniecznie w tym samym labku? Jak robiłam w diagnostyce to mogę też w diagnostyce w innym mieście?
Dziękuję bardzosuper gratulacje !
Ja też w tym tygodniu testuje, ale dopiero w piątek. Czuje mi się jednak że test będzie negatywnyFajnie też chce ja się testuje w tym tygodniu. Znow ta nadzieja, mam nadzieję że wreszcie się uda, bo już ładnych kilka miesięcy próbujemy.
Która z Was jeszce się testuje w tym tygodniu? trzymam kciuki za wszystkie :*
GratulujęHej dziewczyny! Mam wyniki bety: 494,63. Co myslicie?
Dziękuję bardzo czekam do środy, czy przyrost bedzie prawidłowy. Wq ostaniej miesiączki (9 sierpnia) dzisiaj zaczynam 5 tydzien, ale moje cykle trwaja 32-33 dni więc mozna ze chyba 4? Hehe nie wiem juz sama!Gratuluję
Najprawdopodobniej miałaś bardzo szybko owulację np w 10 dc.Hej Dziewczyny,
Ja wracam od lekarza. Beta 78, progesteron 5,67 (normy lab w pierwszym trymestrze są od 4.32).
Ostatnia miesiączka 23.08, owulacja końcu nie wiadomo kiedy. Nie spina mi się nic datami, mój lekarz też nie chce gdybać - też mu nie pasuje do dat.
W środę zrobię przyrost, totalnie nie wiem czy nastawiać się pozytywnie czy nie. Ciałko żółte na lewym jajniku, prawa strona czysta. Na prawdę nie wiem co myśleć.